leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Како поинаку ќе научи дека на јавен форум не се пишуваат глупости.Газот чаршија ти е....
Не го напнувајте девојчето, клинка е уште.
Како поинаку ќе научи дека на јавен форум не се пишуваат глупости.Газот чаршија ти е....
Не го напнувајте девојчето, клинка е уште.
Нека посвојат, помалку деца на улица/дом, немам ништо против тоа јас. Бракот меѓу роднините е забранет со закон "световен и духовен", оној меѓу хомосексуалците не е забранет.Добро де нека прават они што сакаат, само кажав дека општо хомосексуалноста ми е гадна и не природнам, а не дека јас ги осудувам луѓето , или дека за некој ќе мислам дека е лош и одвртен само зошто е геј...
А за детето , ако е за така ни хомосексуалците неможат да имаат деца, т.е можат само ако посвојат. Во тој случај ќе можат и братучедите да имаат.
Само немој да кажеш нешто во стилот на : зошто да посвојат кога можат да имаат свое дете, ништо не е поубаво од свое дете , а они нема да раѓаат само за да бидат со некој свој роднина, зошто и кај хомосексуалците е така
Абе О.К. ама се расправаш со дете кое уполу од твоите години. Поарно објасни му на помалку агресивен начин, вака од инат ќе си остане на ставот.Како поинаку ќе научи дека на јавен форум не се пишуваат глупости.
Немој да ме потценуваш, кај виде расправање. А за објаснување имам напишано 14 страни на оваа тема, не е тешко да се разлисти.Абе О.К. ама се расправаш со дете кое уполу од твоите години. Поарно објасни му на помалку агресивен начин, вака од инат ќе си остане на ставот.
Не е муабетот кој што може да стане,за да бидеш лезбејка треба да те привлекуваат женски и да имаш чуства кон нив..а една вечер ако се излапаш со женско не те прави лезбејка...Немаат врска годините , немора ко на дете да ми објаснуваш ве сваќам ја и немора затоа што сум помала да биде поблага со мене и она нека каже што мисли, форум е де.
Иначе ваљда ја знам што можам да станам , а што не , немаат врска твоите споредби со црнци и обама
Тоа му доаѓа како она од еднаш педер не се стануеНе е муабетот кој што може да стане,за да бидеш лезбејка треба да те привлекуваат женски и да имаш чуства кон нив..а една вечер ако се излапаш со женско не те прави лезбејка...
Ете ова ми беше поентатаГејојте треба да си ги прошират своите видиции сфаќања а не ние нормалните. Сексот има за природата една намена, размножување и продолжување на видовите, и кај слоновите и кај лемурите и кај кучињата и кај човекот. (плус стоа е и ептен убо!) Ние нормалните ги знаеме и ползуваме тие две намени, ем е убо ем си имаме деца, додека гејојте се ограничени само на убајната, нив им е најбитна сексуалната дразба и свршвање. За сопствен пород немаат желба или таа им е маргинална или останата недоразвиена. Кога еден геј ќе го надмини тоа ограничување и ќе сфати дека сексот не е само оргазмот туку намената на тој секс не е да му ја наполни устата или чмаро со сперма туку дека таа треба да се зачне оформи и постане човек, тогаш гејојте ќе станат како нас, и тогаш еден машки геј ќе си земе жена геј и во една легална таква геј заедница ќе си изродат мали гејчиња.
Кога веќе сме кај нивниот ограничен памет.Гејојте треба да си ги прошират своите видиции сфаќања а не ние нормалните. Сексот има за природата една намена, размножување и продолжување на видовите, и кај слоновите и кај лемурите и кај кучињата и кај човекот. (плус стоа е и ептен убо!) Ние нормалните ги знаеме и ползуваме тие две намени, ем е убо ем си имаме деца, додека гејојте се ограничени само на убајната, нив им е најбитна сексуалната дразба и свршвање. За сопствен пород немаат желба или таа им е маргинална или останата недоразвиена. Кога еден геј ќе го надмини тоа ограничување и ќе сфати дека сексот не е само оргазмот туку намената на тој секс не е да му ја наполни устата или чмаро со сперма туку дека таа треба да се зачне оформи и постане човек, тогаш гејојте ќе станат како нас, и тогаш еден машки геј ќе си земе жена геј и во една легална таква геј заедница ќе си изродат мали гејчиња.
Претпоставувам тогаш сите стерилни мажи и неплодни жени се исто така ненормални?Гејојте треба да си ги прошират своите видиции сфаќања а не ние нормалните. Сексот има за природата една намена, размножување и продолжување на видовите, и кај слоновите и кај лемурите и кај кучињата и кај човекот. (плус стоа е и ептен убо!) Ние нормалните ги знаеме и ползуваме тие две намени, ем е убо ем си имаме деца, додека гејојте се ограничени само на убајната, нив им е најбитна сексуалната дразба и свршвање. За сопствен пород немаат желба или таа им е маргинална или останата недоразвиена. Кога еден геј ќе го надмини тоа ограничување и ќе сфати дека сексот не е само оргазмот туку намената на тој секс не е да му ја наполни устата или чмаро со сперма туку дека таа треба да се зачне оформи и постане човек, тогаш гејојте ќе станат како нас, и тогаш еден машки геј ќе си земе жена геј и во една легална таква геј заедница ќе си изродат мали гејчиња.
Да и тие влегуваат во категорија на болести или пореметувања. Но барем се обидуваат да добијат сопствено дете, одат на лекувања, третмани......Претпоставувам тогаш сите стерилни мажи и неплодни жени се исто така ненормални?
Затоа што не можат да ги исполнат базичните функции со кои што влегуваат во таа категорија? М?
Зарем не ти делува смешно да пропагираш природност а да го осудуваш некој што дејствува според хормоните со кои што се родил, исто како што стерилен маж засекогаш ќе остане стерилен.Да и тие влегуваат во категорија на болести или пореметувања. Но барем се обидуваат да добијат сопствено дете, одат на лекувања, третмани......
Па решете се еднашЗарем не ти делува смешно да пропагираш природност а да го осудуваш некој што дејствува според хормоните со кои што се родил, исто како што стерилен маж засекогаш ќе остане стерилен.