Холбрук: Можна војна на Косово

albanian_boy

pershendetje te gjitheve
Член од
14 април 2006
Мислења
252
Поени од реакции
10
TpH_Bo_OkO напиша:
Твој заклучок си е тоа :wink:

А чим Косово ќе стане држава....што не одиш таму да живееш а?

hej drugar makedoniija e moja drzava tolku kolku e i tvoja ,jas sum tuka roden i tuka ke ziveam a i da ti kazam neso deka vo kosova milion posto se zivee podobro od mak

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Него остај ти тоа...Второ полувреме де факто дека ќе има...ама тогаш нема да има толеранција како што имаше 2001ва....тоа е жалното...не сакам само невини цивили да страдаат...

Албанците бараа права, искочи дека имаат територијална претензија...Епа тој филм нема да го гледаат...

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
albanian_boy напиша:
hej drugar makedoniija e moja drzava tolku kolku e i tvoja ,jas sum tuka roden i tuka ke ziveam a i da ti kazam neso deka vo kosova milion posto se zivee podobro od mak
Па оди бе друже...шо чекаш? :) Оди дур не ни ставиле визен режим :wink:

И ја би идел да ти кажам...Приштина последен пат ја видов 1993та...

albanian_boy

pershendetje te gjitheve
Член од
14 април 2006
Мислења
252
Поени од реакции
10
TpH_Bo_OkO напиша:
Него остај ти тоа...Второ полувреме де факто дека ќе има...ама тогаш нема да има толеранција како што имаше 2001ва....тоа е жалното...не сакам само невини цивили да страдаат...
a od kaj znaes deka ke ima vtoro poluvreme ,pak li sakas da se sluci toa so se sluci vo 2001?

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
albanian_boy напиша:
a od kaj znaes deka ke ima vtoro poluvreme ,pak li sakas da se sluci toa so se sluci vo 2001?
Не, не сакам, се плашам ррррр...Него како и да е, нема врска тоа кој што сака...

Извини ако те навредам но, нивото на дискусијата не ги задоволува моите критериуми па јас тука ќе ставам точка и ќе се повлечам.

Остани ми со здравје.

albanian_boy

pershendetje te gjitheve
Член од
14 април 2006
Мислења
252
Поени од реакции
10
TpH_Bo_OkO напиша:
Јас викам да не остават НАТО и ОН сами да си го средиме проблемот...очи во очи, гради во гради...Има некој за?
od ovaa mozam da zaklucam kolku si pameten i mozam da stavam i jas kraj na moite komentari za ovaa tema,zdrav covek i pameten covek mislam deka nema da si pise vakov komentar barem jas taka mislam hahaha

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
Само ќе ви ја посочам фразата...искрено не занм чија е де...нели?
КОЈ ОД ОРУЖЈЕ ЖИВЕЕ ТОЈ ОД НЕГО И УМИРА...односно СТРАДА.
:toe:

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
albanian_boy напиша:
od ovaa mozam da zaklucam kolku si pameten i mozam da stavam i jas kraj na moite komentari za ovaa tema,zdrav covek i pameten covek mislam deka nema da si pise vakov komentar barem jas taka mislam hahaha
А ти бе КАЉИМЕРО...имај барем почит кон тие кои овде се троа поумни од тебе...та ти попуштаат....за да мислиш како што пишуваш...нели?
Или!!!
Разбери ја погорната порака...ама саглам бе...пашазоти кад ти кажем....
И иди негде и пиј му један чај ...беее.
Или један кока-коља ...беее.
:toe:

Член од
27 ноември 2005
Мислења
648
Поени од реакции
7
1307 напиша:
SUCKERS!
Вреѓајте се по MSN, и држите се до темата!
off topic:

Batka problemot e kaj adminite so dozvoluvaat vakvi banalni vreganja, a so toa temite odat u p.m. Junacite na forumov sakaat javno da se navreduvaat, demek da gi vidime koi se (internet)patrioti

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
1307 напиша:
SUCKERS!
Вреѓајте се по MSN, и држите се до темата!
Инаку, намерно е контрадикторен мојот пост, т.е. ги навредувам луѓето на форум, на кои им препорачувам тоа да не го прават (на форум).

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Нешто прочитав дека се прегрупирала УЧК на некои делови од Косово. Шпекулации или пак реалност? Може да настане нова беља ако продолжи вака работата, а тоа не е ама ич добро.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
16
Поени од реакции
1
Во белгија никој не го интересира и не прашува за никого за етничката припадност туку сите се Белгијанци а богами исто е и во Америка све брате Амери, така треба да биде и тука сите МАкедонци ,се разбира по државјанство пр. МАКЕДОНЦЕ СО АЛБАНСКО ЕТНИЧКО ПОТЕКЛО, МАКЕДОНЕЦ СО ТУРСКО ИТД, ИТД, а никој нема да не интересира за влада или претседател кога ќе може да одиме на одмор без виза и на светски дестинации каде сакаме без да се мислиме за струја вода или друго. Во војната нема победници или победени поготово не во ГРАЃАНСКА ВОЈНА. Имам најдобар пријател Албанец кој е супер бизнисмен и човек, тој ми има помогнато кога сите ми вртеле грб, а исто така и јас за него. Тој не го оправдуваше дејствувањето на ОНА затоа што сметаше дека таму е мафијата која си прави пат за дрогата и оружјето, што сметам дека е во право, ама во војна каде да се борам јас, а на која страна да се бори тој кога имаме исти желби и соништа и за себе и за своите семејства?

Член од
14 јули 2005
Мислења
1.428
Поени од реакции
43
Холбрук со неговите стари силеџиски манири. Или доброволно ќе ми го дадете тоа што сакам да ви го земам, или ќе ве тепам па ќе ви го земам.

Каква војна е можна во Косово?

Нема веќе кој да се прогонува, нема по кого да се пука. Единствени неалбански етнички елементи се службениците на ЕУ и ОН. Така да, ако овојпат Холбрук сака да ја повтори 1999 за да ја дореализира докрај својата фашизоидна нацистичка идеја за чиста илирска раса, единствено што може да прави ќе му биде да мава самиот по себе.

Релативно е лесно да му се затне лажливата муцка со едноставен одговор - или прашање: на кого му се закануваш дека ќе го нападнеш? Но не очекувам никој во Србија, кадешто традицијата најсилни да бидат продадените души и подлизурковците е поголема одошто македонската, да се осмели да му одговори како што треба.

Зборот треба да го изрече Русија.

Тане

„Форумџија во години“
Член од
6 март 2007
Мислења
49
Поени од реакции
1
Слушам на радио...НАТО носи нови војници на Косово!!! Зошто????

Не е се’ мед и млеко!?:toe:

Поздрав!

Kajgana Shop

На врв Bottom