Хит на денот

Статус
Затворена за нови мислења.

n/a

Член од
28 декември 2011
Мислења
1.194
Поени од реакции
2.258
Добро утро со најдобриот настап на сите времиња, со фаците кои се незаменливи и кои никогаш нема да се повторат. Денес ги имаме ријани,џастини и слични гомнарии, секој со своето време. Штета.
Но затоа може сеуште да се ужива во нивните гласови и настапи:
Со сета должна почит кон Ени, ама мене оваа верзија ми е омилена, кога веќе Фреди не е тука.
Гејл Ен Дорси е царица!!!!
Не претендирам, само предлагам :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Со сета должна почит кон Ени, ама мене оваа верзија ми е омилена, кога веќе Фреди не е тука.
Гејл Ен Дорси е царица!!!!
Не претендирам, само предлагам :)
Пренесуваат различна емоција. Гејл пее прекрасно, но нејзиниот настап е строго „колку да се испее“. Ени знае тоа да го изведе волшебно, од изглед, до став, глас и глума, едноставно незаменлива.
Иако и оваа верзија е добра, сепак Ени е Ени :)

n/a

Член од
28 декември 2011
Мислења
1.194
Поени од реакции
2.258
Пренесуваат различна емоција. Гејл пее прекрасно, но нејзиниот настап е строго „колку да се испее“. Ени знае тоа да го изведе волшебно, од изглед, до став, глас и глума, едноставно незаменлива.
Иако и оваа верзија е добра, сепак Ени е Ени :)
Има сензуалност кај Гејл Ен Дорси, само мене повеќе ми се допаѓа нејзиниот малку „суров“ вокал на погорната песна, си носи песната таков вокал, шо знам, мене повеќе ми лежи на уво.
За да не биде само муабет муабетов на музичка тема:

B

Black Guard

Гостин

Процедурално-може ли да прекинете со добро утро,вечерна молитва,лаку ноч и слично?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom