ABE TREBA LI NESTO DA SE KAZEEEE !?!?Ајде хип-хопери..
UNDERGROUND ! тој е тој што се тражиABE TREBA LI NESTO DA SE KAZEEEE !?!?
Ме ежат. “Профи“ продукција - that is all.Респект за дечкиве одлични и си фураат old school hip-hop Ragga стил.
lolРеспект за дечкиве одлични и си фураат old school hip-hop Ragga стил.
Респект.Епа дечки горд сум да кажам дека после 15 години му се иполни сонот на мојот човек Куз aka El Borracho. The Most Wanted била првата рап група што ја имал чуено и Аго првиот вистински МС. Благодарение на неговата соработка, траката стана реалност. Уживајте
Греота ми се од шо не ги бива. Незнам од каде начукаче 500 иљадарки. ,,Што не се купува со пари се купува со поише, некој крадат милиони некој поише''. Кул рима и флоу (не!). Плус многу иритантен глас има тој со суканиците. Ко да гребе по микрофонот. Темата и желбата им ги поштувам ама едноставно не ги бива. И неможе да ми се свиѓа песна која 50% е повторување на рефренот.Респект за дечкиве одлични и си фураат old school hip-hop Ragga стил.
Tha real deal! И баш ми е мило што му се исполнил сонот.Епа дечки горд сум да кажам дека после 15 години му се иполни сонот на мојот човек Куз aka El Borracho. The Most Wanted била првата рап група што ја имал чуено и Аго првиот вистински МС. Благодарение на неговата соработка, траката стана реалност. Уживајте
Се согласувам, Skypi&Tyzee немаат нешто талент и сенс за хип-хоп ама Ragga стилот им е закон и затоа имаат респект од менеГреота ми се од шо не ги бива. Незнам од каде начукаче 500 иљадарки.