- Член од
- 25 август 2010
- Мислења
- 179
- Поени од реакции
- 23
ti toa ozbilno ili ????ova e prav rap od srce...
--- надополнето ---
Brat ne samo od nego imas respect i od mene no ne celi na lugeto koj go sakaat rapot iskoristi go talentot i napravi go pari ostaj sto te lazat hc facite u stil na ago koga najdobrite MC u svet se komercijala zemi gi naprimer 2pac biggie najdobrite mcnja u svet imaat napraeno milioni od rapot a iskrenosta i emociite im se vo site pesni trgni se nastrana od ja sum raper ti ne si raper hace zivotot e tezok ima problemi praj nesto pozitivno i ocekuvaj pozitivni promeni ako veke si resil da pravis muzika za srce najdi gi problemite sto gi macat lugeto i pretoci gi vo pesna lugeto ke se pronajdat vo nejze i ke go najdaat toa sto go sakaat a i ti so toa ke go najdes toa sto go sakas i toa sto ti treba a ti treba nagrada za trudot koj si go vlozil i koj go vlozuvas smeni ja sredinata i lugeto so koj sorabotuvas ako tamu go gledas problemot naprai go rapot po prifatliv sto neznaci deka ke go naprais po mek na po sofisticiran nacin moze da se kazat rabotite od pcuenje i jadenje gomna na nediplomatski nacin pozdrav se najubavoOva bese najubaviot komentar za poslednive 2 godini ..... fala ti brat ... lugeto kako tebe me pravat posilen .. i uste po inatliv vo stilot :p .... ke prodolzam napred .. no ako nema luge kako tebe, zaludna e mojata rabota .... mir i pocit za tebe bitolcanecu ....