Хипхоп културата надвор од нашите граници

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Еве нешто од најдобриот freestyler на сите времиња.Од него се учи да се рока Fs...

ако е надобар незначи дека од него треба да учам...секој со своето!нема потреба од копија

Член од
26 септември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Нов Спот - ДНС Екипа - Рецензија

Новиот спот на ДНС Екипа - Рецензија.
Аудио и Видео продукција на Владимир Аговски (Аго) - ДНС Продукција 2009.
Сингл од албумот на ДНС Екипа кој ќе излезе до крајот на оваа година.
Промоцијата се одржа пред недела дена на 19ти во клуб Маракана.
Поздрав и очекувам мислења :)

Rbeatz

Слакер
Член од
13 август 2009
Мислења
169
Поени од реакции
99
Слушајте Cypress Hill бе! (H)

abe pameten eden . . . ne se cypress hill edinstvenite dobri chikano artisti, site znajme za niv, ovde se kazuva nesto sho nikoj go nema slusnato ili nesto novo, za razlika eve, ti nekogas go imas slusano kid frost?

i uste nesto, da se popram, sen dogg i b real se kubanci, a muggs e belec ... daleku od meksiko

eve malce da se educiras, da izlezis od tvojo CYPRESS HILL svet, THINK BIG ! ! ! !

nemoj da se tupish so edni artisti

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
^ lmfao :| ко прво ја ги пишав Cypress Hill онака.. темава е за рап/хип-хоп, па ја и пишав онака, да земе некој да ги слуша, не дека се la chikano, la lola, la whatever...

иначе иам слушнато за Kid Frost...

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
abe pameten eden . . . ne se cypress hill edinstvenite dobri chikano artisti, site znajme za niv, ovde se kazuva nesto sho nikoj go nema slusnato ili nesto novo, za razlika eve, ti nekogas go imas slusano kid frost?

i uste nesto, da se popram, sen dogg i b real se kubanci, a muggs e belec ... daleku od meksiko

eve malce da se educiras, da izlezis od tvojo CYPRESS HILL svet, THINK BIG ! ! ! !

nemoj da se tupish so edni artisti
Ај ти смири се паметен еден, почна да спамираш со видеа и тоа што солиш памет.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
baniraj me be brat ako tolku ti smeta, normalno ce spamim ko me fajca nervoza sho pojma nema .... site ti se pra filozofi ....
Едино што ми смета е дека и ти ко нив, исто се правиш филозоф. Имаше порано спамери и полека полека се повлекоа пошто сфатија. Немам лоши намери кон тебе, само не скокај толку на секој што ќе напише.

Порано, ако разгледаш низ темава, праев рецензии на нови албуми, па и на стари, нека се и класики, еве чим сакаш да се докажуваш, напрај го тоа истото.

Rbeatz

Слакер
Член од
13 август 2009
Мислења
169
Поени од реакции
99
Едино што ми смета е дека и ти ко нив, исто се правиш филозоф. Имаше порано спамери и полека полека се повлекоа пошто сфатија. Немам лоши намери кон тебе, само не скокај толку на секој што ќе напише.

Порано, ако разгледаш низ темава, праев рецензии на нови албуми, па и на стари, нека се и класики, еве чим сакаш да се докажуваш, напрај го тоа истото.

ok ..... barem ne si nekoj nafuran moderator da ti se praj kurac ipol =)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.154
Поени од реакции
5.922
Спотот - еден од подобрите во Македонија
Ритамот - има и подобри, ама и ова не е лошо. Гоце стварно си ја врши работата
Рефренот - станува досаден послем 3 слушања
SVP - најдобар дел без конкуренција, супер flow, јаки рими и моќен настап
Духот - слабо, видеото од неговиот дел е некако смешно, flow-то му бега на дијалект и неколку пати го утнува ритамот
НЛО - нешто слично како и Духот, со мала разлика што текстот му е малце подобар

PS: Не почнувајте одма коментари од типот "Хејтер, маме ти ебам!" итн итн... Од критики се станува подобар :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom