Хипхоп културата надвор од нашите граници

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Ајде малце класика... да се вратиме на добрите времиња :wink:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Што ќе кажете за песнава?:wink:
И баш ме интересира која беше причината што се скара Juice со V.I.P не сум запознаен со тоа ај нека појасни некој:)
Текстот е закон, го имате на клипот...баш ме интересират ваши мислења околу песнава.

Член од
29 август 2009
Мислења
134
Поени од реакции
19
a za ova treba muabet????????
spored mene najdobra rap grupa !!!!!!!! wu tang clan aint aint nothin to fuck wit!!!!!!! tiger style!!!!!!!!:)

Rbeatz

Слакер
Член од
13 август 2009
Мислења
169
Поени од реакции
99
Ajde malce luge da se vratime na nivo MAKEDONIJA i da se gordeeme so nasheto ...

RESPEKT

Patem na ovaj sleden post sakam odogovri od onie koj sto vistina go razbiraat tekstot ... ova e edna od najrealnata lirika sho ja imam slusnato vo denesnicava, nz koj e bratov, nz ni koga e snimena trakava, ama znam deka e TIGHT AS A MOTHERFUCKER ... pozz

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Рецензија :pipi:
Немам коментар...
Толку добра трака и толку добро искочи спотот ...
Најсмешен инсерт : Духот
На татко ми од ташаците ...
и во моментот притиска црн патлиџан.
Најдобар дел: Делот на Нло поради изјавите ! и односот со камерите!
Нај впечатлив момент(секако за мене ова зборам) : Мајкот на делот на Бранко ... од прв поглед љубов :pipi:
Иначе песната е скратена од онаа што беше мастеринг за време на снимањето на спотот ... и според мене маалку подобра беше со тие инсерти што се извадени од траката но и понатака останува за мене најдобро дело од Днс екипа :helou:

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Еве нешто од најдобриот freestyler на сите времиња.Од него се учи да се рока Fs...

Страшна добра комбинација е тракава.Се е брзи усти...растурат :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom