значи нема врска ова што го пишуваш.ова е твое мислење зашто ги знајш само Еминем и 50 Цент како рапери и го кажуваш тоа.значи има дел од хип-хоп естрада кој консумираат лесна дрога(кока,марихуана),а не дилаат дрога и не заработуваат од тоа.кога си слушнал ти дека П.Диди,Џеј-Зи... дека биле замешани со дрога???
и ова Дилање Дрога=Сериски убиец не ти го разбирам,за кој од рапериве си чул дека е сериски убиец не знам.само колку да те известам поголеми наркомани нема од Метал сцената со шприцање и ред други ствари.и ако ти смета хип-хопот немој да сериш овде.
Kokain lesna droga? Good <3
Dilanje droga =Seriski ubiec = Davash pishtol na covek so saka da se ubie = Moe mislenje = kThxFkU
Didi i J gi imashe po vesnici i na int strani kao gi fatile so bullshiat u kola,isto ko snoop dog,
P.S: Ne gi znam samo Eminem i 50cent,Go spomnav eminem zaso e cist,barem pred nas,50cent sam si kaza kako gi naprai parite.
P.P.S: Diddi i J-zi se veke 3 godini ako ne i vishe RnB izveduvaci,Isto ko sho e asher i neznam ti koj, imash edna pesna od poslednive 3 godini od niv so e strogo rap?