Хипхоп културата надвор од нашите граници

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
DJ-93,абе мене сега ми текна дека имам снимено порано мислам 2006 беше една песна така по твој вкус личи како West old school сега ке ти пратам линк на приватна порака слушни ја и напиши мислење да знам дали конечно ти погодив вкус!!!
Поздрав

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
haha dudo zakon.......moze cela dns ekipa u zub da ja stai....co sign za skolava......

Член од
9 август 2007
Мислења
261
Поени од реакции
56
Albumot "STR2 - Ne Zaboravaj" izlaga na 11ti Juni, kje ima promocija vo Sektor.
Mislam deka kje bide najdobriot album na balkanot (taka da, tie shto gi slushaat Edo Maajka/Marchelo/Bad Copy/Deniro/ostanati, preslushajte neshto nashe). Duri mislam deka bilo koj mozhe da go slusha albumov (i chovek shto mrazi najvekje rap vo svet). Nemaat promashaj.

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
ONYX na koncert vo Bugarija/Sofija na 24ti Juni!!!!Dal gospod i na mene sansa do otidam na koncert po moj KEF!!!!!!!!!!!!! ~~~ONYX~~~

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
RAP - RETARDS ATTEMPTING POETRY!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
49.318
Никот ти е погоден скроз,не само што те мрази него и се позаебавал со тебе,т.е не се позаебавал тибал мамата таков мутав по светот да шеташ

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Никот ти е погоден скроз,не само што те мрази него и се позаебавал со тебе,т.е не се позаебавал тибал мамата таков мутав по светот да шеташ
Epten me utnal neli?

FreakiansseN

Macedonia in my love...
Член од
22 јуни 2008
Мислења
8
Поени од реакции
0
Слушам хип-хоп од мал ... Порано и се облекував "раперски" али сватив дека модата :) се сврте и ретко носеа "широко" али никогаш не престанав да ги слушам хип-хоп музиките ... иначе не сум чест поселетител на рап журки.. и слушам Тони Зен,Легија,Единствена опција,Пука козметика ... и то :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Hip hop.. poubava muzika nema :), od mal slusam hip hop i uste slusam i mislam deka nema da prestanam da slusam :) ps do pred 2-3 godini iskluclivo se nosev samo raperski.. ama sega vekje ne mi zdozadi si slusam hip hop i si kuliram :):helou:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Slusam hip-hop i se nosev raperski...

Ako nekoj od vas raperi mi ja kaze razlikata pomegu hip-hop i rap ke prekinam da ve zamaram.

Z

ZeroStyle

Гостин
Рапот и R'n'B потекнуваат од Xип-Xоп . Хип-Хоп претставува цела една култура,а не само музика. Ете ти на кратко :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Hip-Hop e kultura, Rap e muzika...taka da slusal rap a se oblekuval hip-hoperski ide poiishe odkolku slusam hip-hop se oblekuvam raperski...
ali nema vrska
ko sho rekov..
RAP= RETARDS ATTEMPTING POETRY!

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Ти имаш сериозен проблем, со самиот себе :tapp:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Jbg..neznaete so slusate i vo koj stil se oblakate..mora da vi pomagam jbg..
Pola od vas ne ni znaat od kaj poteknuva rapot,a site go slusaat.Se osekate ko ganksteri neli?

P.S : Ostaj gi moite problemi,imash pogolemi.

Kajgana Shop

На врв Bottom