SrRulz
Siempre Real Madrid
- Член од
- 8 декември 2007
- Мислења
- 4.845
- Поени од реакции
- 221
Зошто да се заебава? Исто и мене најмонгу ми се допаѓат неговите песни текстовите му се закон!hahahaha se zaebavas taka?
Зошто да се заебава? Исто и мене најмонгу ми се допаѓат неговите песни текстовите му се закон!hahahaha se zaebavas taka?
treba tvojot intelekt da e na nivo na predskolska vozrast za da ti se dopaga takva muzika i takvi tekstovi pozdrav.........Зошто да се заебава? Исто и мене најмонгу ми се допаѓат неговите песни текстовите му се закон!
Сериозен сум, зошто да се зајбавам, слушни неколку песни од него па говори, сите се реални и вистините посебно песната ''Македонија Засекогаш'' па остави некое коментарчеhahahaha se zaebavas taka?
Каква музика и какви текстови? Баш се кул Македонија Засекогаш има јак текст и Плави Оркестар (Fuck the police) исто така што има и доста вистина во текстот.. Мене ми се допаѓа тебе ако не ти се допаѓа.. слушај го Ристо Бомбата он има појаки текстовиtreba tvojot intelekt da e na nivo na predskolska vozrast za da ti se dopaga takva muzika i takvi tekstovi pozdrav.........
Твое мислење . . .лооол пријателе MC МАСАКАР не можит вода да му носит на ристо бомбата за текстој... вистина ако е за заебанција така е а инаку според мене овој е срање... (во македонија неаме рап... нишо асало за жал)
лооол пријателе MC МАСАКАР не можит вода да му носит на ристо бомбата за текстој... вистина ако е за заебанција така е а инаку според мене овој е срање... (во македонија неаме рап... нишо асало за жал)