kalimero456
Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
- Член од
- 7 ноември 2019
- Мислења
- 3.504
- Поени од реакции
- 3.727
Убаво кажав, едноставно не можам.Не можам да издвојам омилен албум од Јантар, битно се осеќа елевација со текот на годините и искуството. Ако сакате нешто мрачно но искрено, би го препорачал Светиште свиња, мислам дека тука е најбрутален:
Мислам дека Uspavanka za smrt има поквалитетна продукција од другите и по тоа се двои, Фундамент е разликата - какви само инструментали и битови. Секоја препорака да се преслуша.Jantar & Fundament - Uspavanka Za Smrt (2017) [Full Album]
Jantar & Fundament - Uspavanka Za SmrtDownload albuma: http://www.mediafire.com/file/1hxbdy2...Beatovi: FundamentTekstovi i design: JantarIlustracije: Pig Ha...www.youtube.com
GI IMA MNOGU SEGA NESUM VO TOP FORMA DA TI GI REDAM AMA STO KE KAZES LOKALNO ILI MAKEDONSKO EVE SINOT MI E HIP HOPER IZVEDUVAC UMETNICKO IME MU E FILJAN TOA DETE KOE SEGA DETE NAPRAVI EVE JA NAJNOVATA MISLAM DEKA SE VO SENKA IKAC,T.H.C ,SHORTY ,MARTIN BRUTAL KAKO STO SE VO SENKA I NASITE PO LOKACII ILI GRADOVI A TIIE USTE OD PELENA TVORAT NAJNOVATA VO NAVIVAVCKI STILУбаво кажав, едноставно не можам.
Мислам дека Uspavanka za smrt има поквалитетна продукција од другите и по тоа се двои, Фундамент е разликата - какви само инструментали и битови. Секоја препорака да се преслуша.
Нешто посебно драго од овој албум: