Хипхоп културата надвор од нашите граници

Член од
19 март 2012
Мислења
386
Поени од реакции
212
си се утепа сам со сликава мизерниот. Сликава не е од негов концерт, без да и ја покаже маицата на публиката им рекол покажете среден прст. Коа се свртел почнале да го свират :pos:
Од истиов настап гледав видео. Братот на плејбек си ја изведе рап девил и изиграваше само MC, по еден два стих на строфа рецитираше.
Тоа е фејк момак. Едитирани снимки од ретардирани фанови на еминем, незнам како може да верувате у тоа? Не дека го сакам мгк, ниту него ниту еминем ги слушам али фановите на еминем се нај ретардирано нешто шо го имам видено. Чиста напаст, се глеа и по коментарите шо ги остават по јутјуб.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.961
Поени од реакции
15.195
Тоа е фејк момак. Едитирани снимки од ретардирани фанови на еминем, незнам како може да верувате у тоа? Не дека го сакам мгк, ниту него ниту еминем ги слушам али фановите на еминем се нај ретардирано нешто шо го имам видено. Чиста напаст, се глеа и по коментарите шо ги остават по јутјуб.
Можда свирењето е фејк, нвм не ми е ни гајле. Ама премизерно е да настапуваш како предизведувач на туѓ концерт и да се сликаш ко публиката да е дојдена за тебе, у стил he missed глеј колку многу сме.

Член од
19 март 2012
Мислења
386
Поени од реакции
212
Можда свирењето е фејк, нвм не ми е ни гајле. Ама премизерно е да настапуваш како предизведувач на туѓ концерт и да се сликаш ко публиката да е дојдена за тебе, у стил he missed глеј колку многу сме.
Ако ја видеш оригиналната снимка он коа уствари се заврте публиката шлакат раце. Незнам шо ви е со хејтот спрема мгк?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ако ја видеш оригиналната снимка он коа уствари се заврте публиката шлакат раце. Незнам шо ви е со хејтот спрема мгк?
Дај видео од оргиналната снимка ако она горе е монтирано.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.155
Поени од реакции
46.236
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
У видеово горе ако е за верување се збори дека МГК дознал за дисот на Еминем уште у феб/март и Рап Девил била склопена уште тогаш и била прикачена на нет у март па само чекал да испадне албумот на Ем и да ја пушти, затоа беше спремна за 2 дена и пуштена со видео.

Хмммм

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.673
Поени од реакции
34.143
У видеово горе ако е за верување се збори дека МГК дознал за дисот на Еминем уште у феб/март и Рап Девил била склопена уште тогаш и била прикачена на нет у март па само чекал да испадне албумот на Ем и да ја пушти, затоа беше спремна за 2 дена и пуштена со видео.

Хмммм
Isti teorii i mene mi minaa niz glava.
Ili nekoj leak-nal pa ovoj se spremal ili ova e dogovor megu dvajcata, dobra promocija.
Za vtoroto procitav teorija i koa drug go pisal si vikam nema sansi, zaso se prais glup. :D
Poso stvarno e impresivno za 2 dena so se spot.
Ali od druga strana, slavenjeto so sampanj bas ide u polza na toa deka bil spremen i cekal...

Ali eminem u intervjuto mislam vika deka vo toj period imal edna dve pesni, podocna se odlucil na album.
Ako e bas not alike..

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Isti teorii i mene mi minaa niz glava.
Ili nekoj leak-nal pa ovoj se spremal ili ova e dogovor megu dvajcata, dobra promocija.
Za vtoroto procitav teorija i koa drug go pisal si vikam nema sansi, zaso se prais glup. :D
Poso stvarno e impresivno za 2 dena so se spot.
Ali od druga strana, slavenjeto so sampanj bas ide u polza na toa deka bil spremen i cekal...

Ali eminem u intervjuto mislam vika deka vo toj period imal edna dve pesni, podocna se odlucil na album.
Ako e bas not alike..
Muabetot e deka Em ne znael deka MGK znae, a ovoj samo si cekal koga da ja pusti pesnata.

A od druga strana pa ako dissot bil spremen 6 meseci a Em u Killshot mu naogja zamerki i dupki u tekstot kao toa za pred kolku albumi bil Recovery i slicno togas edno golemo cao za MGK.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.163
Поени од реакции
13.391
На целиов филм со мерење муда преку дисови, да споделам јас нешто надвор од контекстот. Вчера баш заприметив еден ептен заебан стих од Пакот.

"I'm suicidal, so don't stand near me
My every move is a calculated step, to bring me closer
To embrace an early death"

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.841
Поени од реакции
21.643
После вакво интервју каде констатациите и забелешките на MKG се еднакви на некој со 10 IQ-то го сменив мислењето за човеков. Плитко размислување каде се гледа дека воопшто не го ни разбрал дисот човеков. Зборува за man bun a на отварање на rap devil почнува да зборува за брадата на Еминем.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom