LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Intel Agents.
Не се за сите љубимци на рап.
Исто како и Aesop Rock
Не се за сите љубимци на рап.
Исто како и Aesop Rock
Тоа е тоа, преслушајте го дениро, има еден албум на неговата страна deniro.rs и нешто на ytРап и Хип Хоп... начин да сфатиш како тие живеат.. секојдневието и ем напишано во целата нивна музика.. исто и други работи шо не треба да се знаат ги искажуваат...Едноставно кажано Underground кој го премногу почитувам и сакам... добра уметност..добро постигната цел...
ова е мојот човек... направи пуздер, немора да објаснувам кој е.... Tech N9ne со новиот сингл и спот за најновиот албум.....
добро секој си има свој вкус но тека нина треба да го поштоваш за тоа што го постигнал.... затоа што е независен а успеал да замини канада, австралија, амстердам и германија на концерти кој не му ги организира DefJam или незнам која друга огромна компанија, туку сам стасал да го направи сето тоНе знам зашто,ама текнајн ми е сега ужасно досаден,онака предвидлив,монотон,не ме држи до крај да го слушам.Песнава не издржав да ја чујам баш до крај,заради тие причини..
Нешто поново што имам чуено,а ми има фатено уво:Bleubird,Saul Williams,Robust,deep puddle dynamics,diabolic..Зборам за мене,што ми има фатено уво и се...