Хемороиди

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Ako ova bide lekot, ke te castam sto ti dusa saka :D
За 1 недела ги заборавив од дневен ред. :) Ама за секој случај земав + за уште една недела и еве до ден денешен раат сум ако имаш проблем обавезно зимај.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
33
Поени од реакции
11
Јас конечно ги решив хемороите и сега сум раат. Со лек кој го купив во вид на бонбони. Нема да верувате за 3 недели сум како нов. Алал вера на човекот што го направил овој лек. Нема глупи мачкања што не помагаат, само едно бонбонче пред јадење. КОНЕЧНО се отарасив !

Od kade gi nabavi i kolku se? Daj informacii.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.812
Поени од реакции
2.385
Јас купив од овие апчиња
Мене ова ми помогна многу! Имав внатрешни хемороиди, за една недела ми ги среди. Алал вера.
Па ќе видиме за 1 недела и ќе ви пишам што како ;)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Јас купив од овие апчиња
Па ќе видиме за 1 недела и ќе ви пишам што како ;)
Избегавај алкохол посебно црно вино, љуто и мрсно. А овие ми помогнаа комплетно да се излечам.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.812
Поени од реакции
2.385
Пишува на упатството. Уствари ова како бомбици слатки се на облик...ЈА џвакаш и ја голташ :D

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Под тоа мрсно влегува ли пилешко и било каков друг вид пилешко месо. Исто така сметаат ли чоколадите и другите слатки нешта ?
А за мрсно мислев на продукти од свинско. Пилешко не е проблематично.
Нормално смета чоколадото зошто иритира какаото што го содржи. Бело чоколадо мислам дека помалку би сметало.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.812
Поени од реакции
2.385
А за мрсно мислев на продукти од свинско. Пилешко не е проблематично.
Нормално смета чоколадото зошто иритира какаото што го содржи. Бело чоколадо мислам дека помалку би сметало.
Фала ти другар ;)

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Додека идев на работа неколку колеги се жалеа дека имаат хемороиди и купија некоја маст Modolex се викаше, и колку што знам таа маст им помогна на нив. Не сум сигурен ама мислам дека не е баш евтина. Околу 600 денари е една туба.

Член од
4 јули 2013
Мислења
20
Поени од реакции
2
2013 bidejki ne sretnav skoro otvorena tema za hemoroidi,pa zatoa zapocnav nova..
inace imam isprobeno od Modolex,ama ne pomaga..

Член од
4 јули 2013
Мислења
20
Поени од реакции
2
Додека идев на работа неколку колеги се жалеа дека имаат хемороиди и купија некоја маст Modolex се викаше, и колку што знам таа маст им помогна на нив. Не сум сигурен ама мислам дека не е баш евтина. Околу 600 денари е една туба.

Ne e problem za parite.. Imam isprobeno .. ama ne pomaga.. Na koj kako reagira :S ..

Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.079
Има еден многу добар лек.... идеш на доктор и тој ти го препишува. Ако не фати првиот, вториот лек што ќе ти го даде ќе ти помогне ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom