B
Beck's
Гостин
Ako ova bide lekot, ke te castam sto ti dusa sakaНе фала богу не се вратија. Ептен ми помогна ова.
Ако уште се продава ова обавезно зимај проверена работа.![]()

Ako ova bide lekot, ke te castam sto ti dusa sakaНе фала богу не се вратија. Ептен ми помогна ова.
Ако уште се продава ова обавезно зимај проверена работа.![]()
За 1 недела ги заборавив од дневен ред.Ako ova bide lekot, ke te castam sto ti dusa saka![]()
Јас конечно ги решив хемороите и сега сум раат. Со лек кој го купив во вид на бонбони. Нема да верувате за 3 недели сум како нов. Алал вера на човекот што го направил овој лек. Нема глупи мачкања што не помагаат, само едно бонбонче пред јадење. КОНЕЧНО се отарасив !
Па ќе видиме за 1 недела и ќе ви пишам што какоМене ова ми помогна многу! Имав внатрешни хемороиди, за една недела ми ги среди. Алал вера.
Избегавај алкохол посебно црно вино, љуто и мрсно. А овие ми помогнаа комплетно да се излечам.Јас купив од овие апчиња
Па ќе видиме за 1 недела и ќе ви пишам што како![]()
Да тие се.Пишува на упатството. Уствари ова како бомбици слатки се на облик...ЈА џвакаш и ја голташ![]()
Под тоа мрсно влегува ли пилешко и било каков друг вид пилешко месо. Исто така сметаат ли чоколадите и другите слатки нешта ?Да тие се.![]()
А за мрсно мислев на продукти од свинско. Пилешко не е проблематично.Под тоа мрсно влегува ли пилешко и било каков друг вид пилешко месо. Исто така сметаат ли чоколадите и другите слатки нешта ?
Фала ти другарА за мрсно мислев на продукти од свинско. Пилешко не е проблематично.
Нормално смета чоколадото зошто иритира какаото што го содржи. Бело чоколадо мислам дека помалку би сметало.
Додека идев на работа неколку колеги се жалеа дека имаат хемороиди и купија некоја маст Modolex се викаше, и колку што знам таа маст им помогна на нив. Не сум сигурен ама мислам дека не е баш евтина. Околу 600 денари е една туба.