Византиецот
Codename Duchess
- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 2.829
- Поени од реакции
- 6.435
се познава по општото незадоволство присутно кај него
it's what happens when you peak in highschool.
it's what happens when you peak in highschool.
Да, доматите доста иритирачки делуваат на хемороидите и ги воспалуваат.Дали храна со домати може да ги влоши хемороидите?
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Прегледај го приврзокот 346425
Abe ti nas si???
Kazi mu ubavo na covekot, maka golema si ima, ne tuku si igraj drndupki so nego...pa posle zdravstvoto ne cinelo.
@pajce78 gledaj sredi se so site mozni nacini, samo nemoj da pomisluvas na operacija.
Probaj zemi krema antrolin malku e skapa 500 den no pomaga ke vidis rezultati za 2 3 dena ...Ако некој правел операција на хемороидите да сподели некое искуство. Каде сте направиле преглед, кој доктор прегледувал, по кој метод ве оперирале. Барам добра клиника и добар доктор каде можи првенствено да се направи преглед а потоа и операција. Ве молам за препораки. Хемороидите ги имам одамна, внатрешни. Пред два месеци почнаа да болат за прв пат во животот и сега засега сеуште ништо ми нема помогнато. Користев Faktu, грчка маст Procto-Synalar N, пијам апчиња Флебавен, чај од Поддабче, голтам секој ден парчиња од некаков корен. Сега засега сеуште имам тегоби и размислувам за операција
Neka odi kaj svojot maticen da zeme upat do gastro, bilo kade kaj ke najdat termin, pa otom potom.Koj doktor bi mozhele da go preporacate za pregled na Хемороиди niz Makedonija?
Imam nekoj blizok pa sakal da odi da si gi kazhi makite.
Pozdrav,
Privatno znaci sakas....ok...vo Sistina togas.Abe toa e jasno,
Saka direktno da otidi kaj asolen lekar i da zavrshi rabota bez da sheta po tavani.
Abe ne sakam jas,Privatno znaci sakas....ok...vo Sistina togas.
Dr.Jusuf ili dr.Vlatko vo GOB 8mi septemvri.Abe ne sakam jas,
tuku blizok prijatel i pred se kako shto mi veleshe saka nekade niz Skopje (drzhavna bolnica ili slicno) so Upat,
pa zatoa bara preporaka kaj nekoj Lekar koj shto si ja znaj rabotata alsono da mu napraj maticniot lekar termin preku toa Moj Termin ili kako se vika tocno.
Da e za ovde kaj mene znam tocno kade da go pratam ama poshto nema prilika mu ostanuva Skopje ili sl.
Taka be !Dr.Jusuf ili dr.Vlatko vo GOB 8mi septemvri.