Хари Потер

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Ги иам сите делои по 4-5 пати читано :) 7миот само еднаш! Ама сеа ќе го зеам од ново! 6-7 на англиски ги читав! Неам пари да си ги купам ама иам другарка шо ги има, за 1000 сите ќе ги копирам! Иначе боље е англиски само тоа да ви кажам! Се губи од вредноста на МКД :)

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ги иам сите делои по 4-5 пати читано :) 7миот само еднаш! Ама сеа ќе го зеам од ново! 6-7 на англиски ги читав! Неам пари да си ги купам ама иам другарка шо ги има, за 1000 сите ќе ги копирам! Иначе боље е англиски само тоа да ви кажам! Се губи од вредноста на МКД :)
Ako zborime od 1-5!

Член од
2 февруари 2008
Мислења
96
Поени од реакции
15
Ako zborime od 1-5!

Имаш пиво за ова.. 6ката едноставно ја апсорбираш како на англиски да ја читаш.. јас сум презадоволен од оваа едиција.. иако малку разочаран од фановите ама пак сум задоволен затоа што конечно нешто се превзема (од страна на Младинска книга) за подобрување на ХП заедницата.. гледам дека не беше мн успешно штом фановите си дремат дома и си критикуваат ама ајде.. тоа е

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Имаш пиво за ова.. 6ката едноставно ја апсорбираш како на англиски да ја читаш.. јас сум презадоволен од оваа едиција.. иако малку разочаран од фановите ама пак сум задоволен затоа што конечно нешто се превзема (од страна на Младинска книга) за подобрување на ХП заедницата.. гледам дека не беше мн успешно штом фановите си дремат дома и си критикуваат ама ајде.. тоа е
Има и вистински фанови!:pipi:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Вчера бев во градската библиотека и читам “Хари Потер и Полукрвниот Принц - во обработка“ :vozbud::vozbud: што значи дека за недела две а можи и порано ќе ја има :vozbud:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Вчера бев во градската библиотека и читам “Хари Потер и Полукрвниот Принц - во обработка“ :vozbud::vozbud: што значи дека за недела две а можи и порано ќе ја има :vozbud:
Ја има во Киро Дандаро веќе 2 -3 недели

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Кај нас у СК ја има веќе на Македонски ама ја си ја читнав на англиски и таа и 7миот :)

Ako zborime od 1-5!
Боље се англиските верзии! Од 1 до 5 стварно се полоши на МКД. Незнам за 6 и 7 :)

и ја сакам пиво :pipi:

Член од
2 февруари 2008
Мислења
96
Поени од реакции
15
Кај нас у СК ја има веќе на Македонски ама ја си ја читнав на англиски и таа и 7миот :)

Боље се англиските верзии! Од 1 до 5 стварно се полоши на МКД. Незнам за 6 и 7 :)
и ја сакам пиво :pipi:
1. 6ката е дека дека подобра од 1-5 (превод,корица, и СЕ друго):helou:
2. пивото ќе треба да си го заслужиш :D :baeh:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
1. 6ката е дека дека подобра од 1-5 (превод,корица, и СЕ друго):helou:
2. пивото ќе треба да си го заслужиш :D :baeh:
Ама како што слушам ја заебале со фонтот, а?:)
Изгледа сакале помал фонт за да заштедат на страни, да ја турнат цената пониска за да им се продава.

Член од
2 февруари 2008
Мислења
96
Поени од реакции
15
Ама како што слушам ја заебале со фонтот, а?:)
Изгледа сакале помал фонт за да заштедат на страни, да ја турнат цената пониска за да им се продава.

What would you do?
1. ќе се погрижиш да имаш поголема продажба и можност за издавање на 7 дел на македонски
или
2. ќе се погрижиш фонтот да е ОК и да имаш висока цена на книгата со мала продажба и никакви можности за издавање на последната книга??

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Да не е нешто слично како “тата, оти од книгите од 1-5 3тата за разлика од останатите има помал фонт... да не помал? хаха

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
What would you do?
1. ќе се погрижиш да имаш поголема продажба и можност за издавање на 7 дел на македонски
или
2. ќе се погрижиш фонтот да е ОК и да имаш висока цена на книгата со мала продажба и никакви можности за издавање на последната книга??
Првото.
Ама претходно склучувам договор со попуст со некоја оптика:)

Член од
2 февруари 2008
Мислења
96
Поени од реакции
15
Првото.
Ама претходно склучувам договор со попуст со некоја оптика:)
хахаха Exotic коа вие не знаевте да ги искористите поволностите што ги понуди Младинска книга за Полукрвниот принц тоа е ваш проблем веќе*

*многуте наградни игри за да ја земете книгата бесплатно, можност да ја купите на 2 месечни рати (понуда за саемот на книгата) итн итн

Член од
8 ноември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
2
Баш сега 6тиот што излезе на македонски го купив и го прочитав и тој. Инаку ги имам сите делови прочитано и гледано. Го чекам 7миот да излезе на македонски ама тоа ќе потрае. Ако не излезе ќе го читам на англиски и така ќе имам се комплет прочитано јеее :D

Kajgana Shop

На врв Bottom