- Член од
- 10 октомври 2010
- Мислења
- 54
- Поени од реакции
- 54
od site najvejke mi se dopadna rozoviot na terasa ako imas takov obleci goФустанчиња се моја слаба точка...Носам кратки најмногу, зашто имам долги нозе и убаво ми стојат...Еве некои кои ги обожаваамм...
Ако некој ми каже за овој првиов фустан која марка е, частам да знае...
Прегледај го приврзокот 36032Прегледај го приврзокот 36033Прегледај го приврзокот 36034Прегледај го приврзокот 36035Прегледај го приврзокот 36036Прегледај го приврзокот 36037
Аман де...od site najvejke mi se dopadna rozoviot na terasa ako imas takov obleci go, i doagjam so mongolive da te zemam za zena
...
slusaj masko so ce ti kazeАман де...
Јас па мислев ќе ми кажеш за првиот што марка е...Не можам никако да дознаам...![]()
Епа не сум јас таа во розевото фустанче на терасаslusaj masko so ce ti kaze.
devojkata na terasata e neodoliva![]()
, em elegatno, em komotno, em prakticno
, em lesno se diga vakvo fustance
, i dosta ja budi maskata fantazija
a za prviot koj znae dolce gabana valda ne sum moden kreator ama znam sto bi me zapalilo
![]()
pa ne znam ne sum te videl vo nego pa da ti kazam kako ti stoiЕпа не сум јас таа во розевото фустанче на терасаМене можда не ми стои така како неа...
Иначе Dolce&Gabana не е!
Ако некој друг знае за првиот фустан што бренд е ќе бидам најсреќна ако ми каже!
Очајно се обидувам да дознаам што бренд е...Во глобала јас носам пократки од тој, али моделот на овој фустан ме излудува...Ако дознаам што бренд е , ќе го свртам светот ако треба ама ќе го купам...Абе што ќе ти го првиот фустан, глеј ама е дугачок...
Не е убав фустанов, а Шакира, Гвинет Палтроу и Миша Бартон го имаат носено. Не знам што гледаат во него. Ај може ради комбинацијава доле не ми се свиѓа.