Фустанчиња

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Фустанчиња се моја слаба точка...Носам кратки најмногу, зашто имам долги нозе и убаво ми стојат...Еве некои кои ги обожаваамм...
Ако некој ми каже за овој првиов фустан која марка е, частам да знае...
dress4.jpg dress1.jpg dress2.jpg dress3.jpg dress5.jpg dress6.jpg

S

Shellshock nam67

Гостин
Фустанчиња се моја слаба точка...Носам кратки најмногу, зашто имам долги нозе и убаво ми стојат...Еве некои кои ги обожаваамм...
Ако некој ми каже за овој првиов фустан која марка е, частам да знае...
Прегледај го приврзокот 36032Прегледај го приврзокот 36033Прегледај го приврзокот 36034Прегледај го приврзокот 36035Прегледај го приврзокот 36036Прегледај го приврзокот 36037
od site najvejke mi se dopadna rozoviot na terasa ako imas takov obleci go :love:, i doagjam so mongolive da te zemam za zena :P...

S

Shellshock nam67

Гостин
Аман де...
Јас па мислев ќе ми кажеш за првиот што марка е...Не можам никако да дознаам... :)
slusaj masko so ce ti kaze :P.
devojkata na terasata e neodoliva :) (y), em elegatno, em komotno, em prakticno :), em lesno se diga vakvo fustance :), i dosta ja budi maskata fantazija :) a za prviot koj znae dolce gabana valda ne sum moden kreator ama znam sto bi me zapalilo :)

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
slusaj masko so ce ti kaze :P.
devojkata na terasata e neodoliva :) (y), em elegatno, em komotno, em prakticno :), em lesno se diga vakvo fustance :), i dosta ja budi maskata fantazija :) a za prviot koj znae dolce gabana valda ne sum moden kreator ama znam sto bi me zapalilo :)
Епа не сум јас таа во розевото фустанче на тераса :) Мене можда не ми стои така како неа...

Иначе Dolce&Gabana не е!
Ако некој друг знае за првиот фустан што бренд е ќе бидам најсреќна ако ми каже!

S

Shellshock nam67

Гостин
Епа не сум јас таа во розевото фустанче на тераса :) Мене можда не ми стои така како неа...

Иначе Dolce&Gabana не е!
Ако некој друг знае за првиот фустан што бренд е ќе бидам најсреќна ако ми каже!
pa ne znam ne sum te videl vo nego pa da ti kazam kako ti stoi :) :P
ali som imas dolgi noznja i lice kako skarlet Johanson :) (y)
ubavinata sekogas ne e presudna vazna e i vnatresnata ubavina (y)

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Абе што ќе ти го првиот фустан, глеј ама е дугачок...
Очајно се обидувам да дознаам што бренд е...Во глобала јас носам пократки од тој, али моделот на овој фустан ме излудува...Ако дознаам што бренд е , ќе го свртам светот ако треба ама ќе го купам...
Ајде потрудете се да дознаеетеее... :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
30
Поени од реакции
5
Девојки сакам да ве прашам, незнам колку е соодветно но сепак темата е за фустанчиња па дали знаете некоја добра шивачка во Ск?? Премногу ми се свиѓа едно фустанче но се разбира го нема низ бутиците, па решив да се обидам на овој начин. Се разбира не некоја прескапа, ако знаете пишете.

Kajgana Shop

На врв Bottom