Да бе, само богатите и популарните се анксиозни? Па гледаш дека се жали дека го критикувале за работата што ја прави. Мене ме критикуваат за минималец, него за 5 милиона годишно.Шо стори колку сте несалам
Ко синкир Мората се пожали од работата па вакви коментари.
Анксиозен е човекот, има психички проблем, никаква врска нема тука богатствоото и популарноста
Па небитно кој е и шо е, демек ако е фудбалер кој заработува милиони анксиозноста поблага ќе биди ?Да бе, само богатите и популарните се анксиозни? Па гледаш дека се жали дека го критикувале за работата што ја прави. Мене ме критикуваат за минималец, него за 5 милиона годишно.
Па нека се пензионира, нека се повлече скроз, нека стане анонимус (делумно) и ќе се оправи.Па небитно кој е и шо е, демек ако е фудбалер кој заработува милиони анксиозноста поблага ќе биди ?
Па нека си плати стручно лице да го среди а не да пичкосува ебаму обезмадениот лингур.Па небитно кој е и шо е, демек ако е фудбалер кој заработува милиони анксиозноста поблага ќе биди ?
Не, него ова е модерно сега, богат сум, имам кеш, ме плукаат дека сум дрво = анксиозен сум, психички проблеми бла бла бла. Кога бе порано си чула за анксиозност? Еве пред 20 години пример. Си чула Анри да вика кме кмеее ме пцујат анксиозност имам, или било кој?Па небитно кој е и шо е, демек ако е фудбалер кој заработува милиони анксиозноста поблага ќе биди ?
Колку глумци/глумици, спортисти си го имаат одземено животот од депресија ?Не, него ова е модерно сега, богат сум, имам кеш, ме плукаат дека сум дрво = анксиозен сум, психички проблеми бла бла бла. Кога бе порано си чула за анксиозност? Еве пред 20 години пример. Си чула Анри да вика кме кмеее ме пцујат анксиозност имам, или било кој?
Ја да ти кажам ова повеќе од аздисаност и мода го прават, затоа и ги пцуеме овде. Абе нека си ебе мајката нека тренира, милиони заработува земал дуе за анксиозност, крв засирена да му ебам.
Леле стварно како не му текналоПа нека си плати стручно лице да го среди а не да пичкосува ебаму обезмадениот лингур.
Дали треба да го сожалиме? Си видела некој рандом лик да дава изјави на телевизија како перформансите на Мората му прават да биде нервозен, анксиозен и да се сомнева во своите способности?Колку глумци/глумици, спортисти си го имаат одземено животот од депресија ?
Спортисти можи не многу, ама посегнале по дрога, алкохол шо исти кур се фаќа
Не го оправдувам Мората, ама од друга страна и не го осудувам.
Едноставно си се отвори човекот
Побогу се разведи и од жена му, 4 деца има со неа, сигурно не е од бес
Првиот случај на разведен човек во светот, сепак во право си и треба да го жалиме големиот и пред се анксиозен Мората.Побогу се разведи и од жена му, 4 деца има со неа, сигурно не е од бес
Да, еден купДали треба да го сожалиме? Си видела некој рандом лик да дава изјави на телевизија како перформансите на Мората му прават да биде нервозен, анксиозен и да се сомнева во своите способности?
Каква ѓупштана се протера низ Челзи, треба гратис сеанси да имаш тиГзо мајчин на Марота да му ебам, анксиозност треба да имаме сите ние кои го гледавме како игра за нашиот омилен тим. Најголема дупка од напаѓач.
Ти мислењата не ги ни читаш пред да напишеш одговор.Да, еден куп
Ричарлисон, Деле Али, Дани Роуз, ова најпресно шо имам видено интервјуа
Мислев ме прашуваш кој друг фудбалер има вакви изјави, пардон
Чоек јас те разбирам, и јас истото си го велам ... Ама дали мислиш дека депресијата ги напаѓа само оние луѓе кои немаат луксуз и пари.Ти мислењата не ги ни читаш пред да напишеш одговор.
Не викам дека не постои депресија, анксиозност (иако ова е модерна болест), ама сега да не се правиме со сила глупави. Заработиваат ненормални пари, секое финансиско прашање им е обезбедено за наредни 5 животи. Нит готват, ни перат ни пеглаат ни зимаат деца од градинка ниту идат на родителски, не чекаат ред по болници, не се возат во јавен превоз, буквално живеат за да тренираат и да дадат максимум на терен. И сега ни тоа не му чини.
Може во Лихтенштсјн да игра фудбал рекреативно ако сака, ќе имс домашни обврски како секој нормален човек, и ќе нема ни време да му текне дека е депресивен. Доста ги тинтрате како мали деца.
Да имал смртен случај, или нешто такво, како Адриано, да разберам некако. Ама вака од чиста мира, не може ќор гол да погоди, и сега анксиозен. Што не е Роналдо депресивен? Хааланд? Депресивни се сите ќутуци, на кои фудбалот не им е во прв план.
Прашај ги Рој Кин, Гатузо и компанија, дали некад биле анксиозни или депресивни.
Па на телевизија не ама у реален живот да. Пример @Stefan-kobe увек бил нервозен и анксиозен кога на тикет имал тим за кој играл мората. А и се сомневал во неговите способности да погоди што се Мората може да промашиДали треба да го сожалиме? Си видела некој рандом лик да дава изјави на телевизија како перформансите на Мората му прават да биде нервозен, анксиозен и да се сомнева во своите способности?
Секој човек има точка на ментална издржливост. Колку и да сака нека е богат, проблемот не е во парите, туку во главата. На ликот едноставно му прекурчило некој пред неговите деца да го навредува цело време, кога ке излезе да пазари, кога ке излезе да си ги прошета децата. Во време кога сака да се почувствува како нормален човек. Бидете живи и здрави, имајте дечиња, тогаш ке разберете во каква ранлива позиција ке ве стави родителството.Ти мислењата не ги ни читаш пред да напишеш одговор.
Не викам дека не постои депресија, анксиозност (иако ова е модерна болест), ама сега да не се правиме со сила глупави. Заработиваат ненормални пари, секое финансиско прашање им е обезбедено за наредни 5 животи. Нит готват, ни перат ни пеглаат ни зимаат деца од градинка ниту идат на родителски, не чекаат ред по болници, не се возат во јавен превоз, буквално живеат за да тренираат и да дадат максимум на терен. И сега ни тоа не му чини.
Може во Лихтенштсјн да игра фудбал рекреативно ако сака, ќе имс домашни обврски како секој нормален човек, и ќе нема ни време да му текне дека е депресивен. Доста ги тинтрате како мали деца.
Да имал смртен случај, или нешто такво, како Адриано, да разберам некако. Ама вака од чиста мира, не може ќор гол да погоди, и сега анксиозен. Што не е Роналдо депресивен? Хааланд? Депресивни се сите ќутуци, на кои фудбалот не им е во прв план.
Прашај ги Рој Кин, Гатузо и компанија, дали некад биле анксиозни или депресивни.