Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
5 март 2018
Мислења
16.448
Поени од реакции
18.707
Шо стори колку сте несалам :pos:
Ко синкир Мората се пожали од работата па вакви коментари.
Анксиозен е човекот, има психички проблем, никаква врска нема тука богатствоото и популарноста

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.382
Поени од реакции
4.309
Шо стори колку сте несалам :pos:
Ко синкир Мората се пожали од работата па вакви коментари.
Анксиозен е човекот, има психички проблем, никаква врска нема тука богатствоото и популарноста
Да бе, само богатите и популарните се анксиозни? Па гледаш дека се жали дека го критикувале за работата што ја прави. Мене ме критикуваат за минималец, него за 5 милиона годишно.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.448
Поени од реакции
18.707
Да бе, само богатите и популарните се анксиозни? Па гледаш дека се жали дека го критикувале за работата што ја прави. Мене ме критикуваат за минималец, него за 5 милиона годишно.
Па небитно кој е и шо е, демек ако е фудбалер кој заработува милиони анксиозноста поблага ќе биди ?

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.382
Поени од реакции
4.309
Па небитно кој е и шо е, демек ако е фудбалер кој заработува милиони анксиозноста поблага ќе биди ?
Па нека се пензионира, нека се повлече скроз, нека стане анонимус (делумно) и ќе се оправи.

Член од
5 септември 2024
Мислења
198
Поени од реакции
346
Па нека си плати стручно лице да го среди а не да пичкосува ебаму обезмадениот лингур.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.647
Не, него ова е модерно сега, богат сум, имам кеш, ме плукаат дека сум дрво = анксиозен сум, психички проблеми бла бла бла. Кога бе порано си чула за анксиозност? Еве пред 20 години пример. Си чула Анри да вика кме кмеее ме пцујат анксиозност имам, или било кој?

Ја да ти кажам ова повеќе од аздисаност и мода го прават, затоа и ги пцуеме овде. Абе нека си ебе мајката нека тренира, милиони заработува земал дуе за анксиозност, крв засирена да му ебам.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.448
Поени од реакции
18.707
Не, него ова е модерно сега, богат сум, имам кеш, ме плукаат дека сум дрво = анксиозен сум, психички проблеми бла бла бла. Кога бе порано си чула за анксиозност? Еве пред 20 години пример. Си чула Анри да вика кме кмеее ме пцујат анксиозност имам, или било кој?

Ја да ти кажам ова повеќе од аздисаност и мода го прават, затоа и ги пцуеме овде. Абе нека си ебе мајката нека тренира, милиони заработува земал дуе за анксиозност, крв засирена да му ебам.
Колку глумци/глумици, спортисти си го имаат одземено животот од депресија ?
Спортисти можи не многу, ама посегнале по дрога, алкохол шо исти кур се фаќа
Не го оправдувам Мората, ама од друга страна и не го осудувам.
Едноставно си се отвори човекот
Побогу се разведи и од жена му, 4 деца има со неа, сигурно не е од бес
Автоматски споено мислење:

Па нека си плати стручно лице да го среди а не да пичкосува ебаму обезмадениот лингур.
Леле стварно како не му текнало

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.382
Поени од реакции
4.309
Колку глумци/глумици, спортисти си го имаат одземено животот од депресија ?
Спортисти можи не многу, ама посегнале по дрога, алкохол шо исти кур се фаќа
Не го оправдувам Мората, ама од друга страна и не го осудувам.
Едноставно си се отвори човекот
Дали треба да го сожалиме? Си видела некој рандом лик да дава изјави на телевизија како перформансите на Мората му прават да биде нервозен, анксиозен и да се сомнева во своите способности?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.647
Првиот случај на разведен човек во светот, сепак во право си и треба да го жалиме големиот и пред се анксиозен Мората.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.679
Гзо мајчин на Марота да му ебам, анксиозност треба да имаме сите ние кои го гледавме како игра за нашиот омилен тим. Најголема дупка од напаѓач.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.448
Поени од реакции
18.707
Дали треба да го сожалиме? Си видела некој рандом лик да дава изјави на телевизија како перформансите на Мората му прават да биде нервозен, анксиозен и да се сомнева во своите способности?
Да, еден куп
Ричарлисон, Деле Али, Дани Роуз, ова најпресно шо имам видено интервјуа
Мислев ме прашуваш кој друг фудбалер има вакви изјави, пардон
Автоматски споено мислење:

Гзо мајчин на Марота да му ебам, анксиозност треба да имаме сите ние кои го гледавме како игра за нашиот омилен тим. Најголема дупка од напаѓач.
Каква ѓупштана се протера низ Челзи, треба гратис сеанси да имаш ти

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.382
Поени од реакции
4.309
Да, еден куп
Ричарлисон, Деле Али, Дани Роуз, ова најпресно шо имам видено интервјуа
Мислев ме прашуваш кој друг фудбалер има вакви изјави, пардон
Ти мислењата не ги ни читаш пред да напишеш одговор.

Не викам дека не постои депресија, анксиозност (иако ова е модерна болест), ама сега да не се правиме со сила глупави. Заработиваат ненормални пари, секое финансиско прашање им е обезбедено за наредни 5 животи. Нит готват, ни перат ни пеглаат ни зимаат деца од градинка ниту идат на родителски, не чекаат ред по болници, не се возат во јавен превоз, буквално живеат за да тренираат и да дадат максимум на терен. И сега ни тоа не му чини.

Може во Лихтенштсјн да игра фудбал рекреативно ако сака, ќе имс домашни обврски како секој нормален човек, и ќе нема ни време да му текне дека е депресивен. Доста ги тинтрате како мали деца.

Да имал смртен случај, или нешто такво, како Адриано, да разберам некако. Ама вака од чиста мира, не може ќор гол да погоди, и сега анксиозен. Што не е Роналдо депресивен? Хааланд? Депресивни се сите ќутуци, на кои фудбалот не им е во прв план.

Прашај ги Рој Кин, Гатузо и компанија, дали некад биле анксиозни или депресивни.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.448
Поени од реакции
18.707

Не викам дека не постои депресија, анксиозност (иако ова е модерна болест), ама сега да не се правиме со сила глупави. Заработиваат ненормални пари, секое финансиско прашање им е обезбедено за наредни 5 животи. Нит готват, ни перат ни пеглаат ни зимаат деца од градинка ниту идат на родителски, не чекаат ред по болници, не се возат во јавен превоз, буквално живеат за да тренираат и да дадат максимум на терен. И сега ни тоа не му чини.

Може во Лихтенштсјн да игра фудбал рекреативно ако сака, ќе имс домашни обврски како секој нормален човек, и ќе нема ни време да му текне дека е депресивен. Доста ги тинтрате како мали деца.

Да имал смртен случај, или нешто такво, како Адриано, да разберам некако. Ама вака од чиста мира, не може ќор гол да погоди, и сега анксиозен. Што не е Роналдо депресивен? Хааланд? Депресивни се сите ќутуци, на кои фудбалот не им е во прв план.

Прашај ги Рој Кин, Гатузо и компанија, дали некад биле анксиозни или депресивни.
Чоек јас те разбирам, и јас истото си го велам ... Ама дали мислиш дека депресијата ги напаѓа само оние луѓе кои немаат луксуз и пари.
Немој ти се молам, Мората ако не е посветен фудбалер не знам кој е
Од кај ние му знајме дома како му е па да му судиме, можи имал смртен случај, секакви проблеми, уствари џабе збораме и вергламе во место кога за таа работа нема правила.
Баш од презаситеност можи да го снајди таква работа

Член од
11 април 2012
Мислења
4.613
Поени од реакции
5.314
Па на телевизија не ама у реален живот да. Пример @Stefan-kobe увек бил нервозен и анксиозен кога на тикет имал тим за кој играл мората. А и се сомневал во неговите способности да погоди што се Мората може да промаши :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.528
Поени од реакции
66.059

Секој човек има точка на ментална издржливост. Колку и да сака нека е богат, проблемот не е во парите, туку во главата. На ликот едноставно му прекурчило некој пред неговите деца да го навредува цело време, кога ке излезе да пазари, кога ке излезе да си ги прошета децата. Во време кога сака да се почувствува како нормален човек. Бидете живи и здрави, имајте дечиња, тогаш ке разберете во каква ранлива позиција ке ве стави родителството.

Како што и самиот вели, во Шпанија тоа било доста често. Во Италија не. Затоа и сменил средина.

Ова за Рој Кин не би да го коментирам. Како прво, ни приближно како сега фудбалерите не биле на "изволте", за навреди, било да е преку социјални мрежи, милион подкасти, милион весници.

Денешнава култура би го канцелирала Фергусон, зашто би бил портретиран како премногу суров, директен етц.

Kajgana Shop

На врв Bottom