Фудбалски/трансфер дискусии

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сафир Таидер ќе биде вратен во Интер по само 23 дена во Саутемптон.

Saphir Taider is packing his bags after just 23 days at #SaintsFC. I am told his season-long loan from Inter is to be cancelled. Taider is understood to have failed to fit in with the group & manager Ronald Koeman's work ethic. Best for both parties.
У Сасуоло ќе иде на позајмица. :facepalm:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
според твитовиве ко шо можам да разберам, дошол во Англија поради неа и не бивало :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Добро јасно е дека у Интер само пропалици се собираат:icon_lol:

Ночерино профи позајмица у Вест Хем си имаше, ни скандал ни го избркаа.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Куман е тоа нема заебанции! :)
само што очајно му треба едно десно крило и има солиден тим.

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Куман е тоа нема заебанции! :)
само што очајно му треба едно десно крило и има солиден тим.
Џеј Родригез кога ќе се врати од повреда, лани добри партии изигра таму. А до тогаш, Шејн Лонг, или познат на СпортКлуб како Шонг :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
уште од сеа ми е жал за Вард - Праус, екстра талент кој ќе биде уништен од медиумите.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па 100 изјави имаше дека Таидер е квалитетен играч, дека ќе рачуна на него да му ебам тоа жутокљунацот а и на зажаренкото наш да му изнаебам све женско.

Каква секташка екипа сме станале, уништуваме кариери на млади талентирани играчи, ви ебам матер!

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Стварно нема смисла веќе, медиумиве пола таленти од Англија испоуништија. Пуста желба да се види резултат на репрезентативно ниво :/

Џ

Џонтра Волта

Гостин
уште од сеа ми е жал за Вард - Праус, екстра талент кој ќе биде уништен од медиумите.
Во последниве 15 минути ова е 3то мислење како ти го цитирам у темава. :D Нема веќе, идам да спијам.

Не ми се верува дека ќе го поебат и него, англискиве медиуми, бар ја таков впечаток иам добиено, се замараат со талентите на поголемиве клубови и баш нив ги хајпаат и ги трескаат од земја на крај.
Овие од помаливе клубови не им се на тапет, Лалана, Џеј Родригез, Чамберс, Клајн, Шо, овие од Тотенхем дечиштата исто некако не им се интересни... што знам.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Во последниве 15 минути ова е 3то мислење како ти го цитирам у темава. :D Нема веќе, идам да спијам.

Не ми се верува дека ќе го поебат и него, англискиве медиуми, бар ја таков впечаток иам добиено, се замараат со талентите на поголемиве клубови и баш нив ги хајпаат и ги трескаат од земја на крај.
Овие од помаливе клубови не им се на тапет, Лалана, Џеј Родригез, Чамберс, Клајн, Шо, овие од Тотенхем дечиштата исто некако не им се интересни... што знам.
многу замараш еј.Премногу.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.654

Kajgana Shop

На врв Bottom