Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.731
- Поени од реакции
- 22.892
Е, свашта ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Госпожата негова на Твитер има мелтдаун, да не пастирам, од доле нагоре, https://twitter.com/PrincessKafah/with_repliesЕ, свашта![]()
У Сасуоло ќе иде на позајмица.Сафир Таидер ќе биде вратен во Интер по само 23 дена во Саутемптон.
Saphir Taider is packing his bags after just 23 days at #SaintsFC. I am told his season-long loan from Inter is to be cancelled. Taider is understood to have failed to fit in with the group & manager Ronald Koeman's work ethic. Best for both parties.
Ги трампаа со Освалдо. Позајмици со можност за откуп.според твитовиве ко шо можам да разберам, дошол во Англија поради неа и не бивало![]()
Џеј Родригез кога ќе се врати од повреда, лани добри партии изигра таму. А до тогаш, Шејн Лонг, или познат на СпортКлуб како ШонгКуман е тоа нема заебанции!
само што очајно му треба едно десно крило и има солиден тим.
Во последниве 15 минути ова е 3то мислење како ти го цитирам у темава.уште од сеа ми е жал за Вард - Праус, екстра талент кој ќе биде уништен од медиумите.
многу замараш еј.Премногу.Во последниве 15 минути ова е 3то мислење како ти го цитирам у темава.Нема веќе, идам да спијам.
Не ми се верува дека ќе го поебат и него, англискиве медиуми, бар ја таков впечаток иам добиено, се замараат со талентите на поголемиве клубови и баш нив ги хајпаат и ги трескаат од земја на крај.
Овие од помаливе клубови не им се на тапет, Лалана, Џеј Родригез, Чамберс, Клајн, Шо, овие од Тотенхем дечиштата исто некако не им се интересни... што знам.
Sektashka ekipa, sektashka drzava... Mislam deka ne go upotrebuvas zborot "sektashka" pravilnoКаква секташка екипа сме станале, уништуваме кариери на млади талентирани играчи, ви ебам матер!