Фудбалски/трансфер дискусии

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кој е овој бе? :pos: Види го изиграл 20 утакмици у воена зона, 100 милиони евра.
Си еба матер фудбалов, ама ај ќе пцуеме по ПСЖ пак. Пола миљарда спукаа без око да им трепне.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.872
Поени од реакции
23.388
500m potroseni, seuste 0 napagaci vo ekipata, planski nema sto ...
Ништо чудно да го рачунаат Болињоли на таа позиција.
Имаше и претходно некои муабети дека овој амеров планирал да го врати, а сигурен сум и Интер не се задоволни од него сезонава.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
20230114_190612.jpg 20230114_190610.jpg

:pos:

Нема врска. Еден куп фудбалери навивале демек за еден, па потоа потпишале за друг клуб. Мене со Мудрук ова ми изгледа како класично тверкање, come and get me plea.
Откако чул за интересот на Арсенал, почнал активно да следи и да мрда со задникот.

Трансферот е 70 милиони евра + 30 милиони add ons, така вели Орнстајн. Романо лешинарот собира вкупно, за да испадне сумата привлечна, 100 милиони.

Челзи прави трансфери за идната сезона, оваа е завршена евидентно. Бидејќи нема ЛШ, а и ќе се смени наскоро ФФП правилото (одредени ограничувања), па да искористи ситуација.
Дали можеа порационално да ги искористат парите? Сигурно да.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.502
Поени од реакции
9.750
[
Прегледај го приврзокот 362269Прегледај го приврзокот 362270

Нема врска. Еден куп фудбалери навивале демек за еден, па потоа потпишале за друг клуб. Мене со Мудрук ова ми изгледа како класично тверкање, come and get me plea.
Откако чул за интересот на Арсенал, почнал активно да следи и да мрда со задникот.

Трансферот е 70 милиони евра + 30 милиони add ons, така вели Орнстајн. Романо лешинарот собира вкупно, за да испадне сумата привлечна, 100 милиони.

Челзи прави трансфери за идната сезона, оваа е завршена евидентно. Бидејќи нема ЛШ, а и ќе се смени наскоро ФФП правилото (одредени ограничувања), па да искористи ситуација.
Зашто гаѓаш со такви куршуми. :D

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.043
Поени од реакции
2.517
Им треба десен бек,им требаат 2 играчи за во средина и напаѓач ама нема везе пукни 110м за уште едно крило од факинг Украина кое 2 недели плаче за да потпише за Арсенал... :aplauz: :aplauz: :popce:

Член од
9 декември 2010
Мислења
592
Поени од реакции
318
Прегледај го приврзокот 362269Прегледај го приврзокот 362270

Potocno od Letovo/Septemvri koga imase eksluzivno intevrju so Ben Jacobs

Nizar pisuva deka istava suma bila ponudena za Enzo

Crying is free

Screenshot_176.png

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260

Crying is free

Прегледај го приврзокот 362274

Разликата е во тоа што Шахтјор прифаќа да се плаќа на рати, а Бенфика сакаше кеш.
Со кеш не оперира скоро никој, сите големи трансфери се извршени на овој начин

За ова од Дилејни, мех. Не е забрането. Тоа што изгледа дека Боели не знае кај удира, тоа е друго веќе.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.502
Поени од реакции
9.750

Crying is free

Прегледај го приврзокот 362274
Плачи пи*ки.
Автоматски споено мислење:

Им треба десен бек,им требаат 2 играчи за во средина и напаѓач ама нема везе пукни 110м за уште едно крило од факинг Украина кое 2 недели плаче за да потпише за Арсенал... :aplauz: :aplauz: :popce:
На Арсенал уште можат да му мазнат играч да беше некој поголем клуб друго ќе беше. :rolleyes:

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
Kazav i posle letnite transferi na Fofana i Cucurela, a posle ova moze i da se dokaze toa, najgolemata plastika od klub nekogas. Ni zamackaa oci malku City i Psg godinive pa zaboraivme koj e koj. Kolku se frlija total? 500+? Airlija neka e, valjda ke fatite konferenciska posle 100 milionskiov ukrainec.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Нема да ме чуди Челзи за скоро време пак да биде под истрага и да јаде бан за некој трансфер период.

Kajgana Shop

На врв Bottom