Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.624
- Поени од реакции
- 22.648
Ништо чудно да го рачунаат Болињоли на таа позиција.500m potroseni, seuste 0 napagaci vo ekipata, planski nema sto ...
Зашто гаѓаш со такви куршуми.Прегледај го приврзокот 362269Прегледај го приврзокот 362270
Нема врска. Еден куп фудбалери навивале демек за еден, па потоа потпишале за друг клуб. Мене со Мудрук ова ми изгледа како класично тверкање, come and get me plea.
Откако чул за интересот на Арсенал, почнал активно да следи и да мрда со задникот.
Трансферот е 70 милиони евра + 30 милиони add ons, така вели Орнстајн. Романо лешинарот собира вкупно, за да испадне сумата привлечна, 100 милиони.
Челзи прави трансфери за идната сезона, оваа е завршена евидентно. Бидејќи нема ЛШ, а и ќе се смени наскоро ФФП правилото (одредени ограничувања), па да искористи ситуација.
Дали можеа порационално да ги искористат парите? Сигурно да.
Potocno od Letovo/Septemvri koga imase eksluzivno intevrju so Ben JacobsПрегледај го приврзокот 362269Прегледај го приврзокот 362270
Нема врска. Еден куп фудбалери навивале демек за еден, па потоа потпишале за друг клуб. Мене со Мудрук ова ми изгледа како класично тверкање, come and get me plea.
Откако чул за интересот на Арсенал, почнал активно да следи и да мрда со задникот.
Трансферот е 70 милиони евра + 30 милиони add ons, така вели Орнстајн. Романо лешинарот собира вкупно, за да испадне сумата привлечна, 100 милиони.
Челзи прави трансфери за идната сезона, оваа е завршена евидентно. Бидејќи нема ЛШ, а и ќе се смени наскоро ФФП правилото (одредени ограничувања), па да искористи ситуација.
Дали можеа порационално да ги искористат парите? Сигурно да.
Potocno od Letovo/Septemvri koga imase eksluzivno intevrju so Ben Jacobs
Nizar pisuva deka istava suma bila ponudena za Enzo
Crying is free
Прегледај го приврзокот 362274
Плачи пи*ки.Potocno od Letovo/Septemvri koga imase eksluzivno intevrju so Ben Jacobs
Nizar pisuva deka istava suma bila ponudena za Enzo
Crying is free
Прегледај го приврзокот 362274
На Арсенал уште можат да му мазнат играч да беше некој поголем клуб друго ќе беше.Им треба десен бек,им требаат 2 играчи за во средина и напаѓач ама нема везе пукни 110м за уште едно крило од факинг Украина кое 2 недели плаче за да потпише за Арсенал...
А Даворче не го зедоа со нив за да помогне да го убедат играчот, ова, она...?
Зашто бе? Нема закон за конфискација на трансфери.Нема да ме чуди Челзи за скоро време пак да биде под истрага и да јаде бан за некој трансфер период.