dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.499
- Поени од реакции
- 9.750
Му се јаде нешто помрсно.Нели готова беше работата за нов договор со идниот капитен на Интер?
Му се јаде нешто помрсно.Нели готова беше работата за нов договор со идниот капитен на Интер?
Штом Орнстајн пренесува, тогаш веројатно шансите се големи. Единствениот релевантен на оваа тема. Кога велам единствениот, мислам...единствениот.Уште Митровиќ од ФК Илинден не направи трансфер во Челзи овие 5 дена.
Е добро де, сите знаеме дека ти преферираш тврдокурести фудбалери, како Влахович.Уште еден млатикурест фудбалер, мек,
Неможеме според новинарите у финансиска криза сме биле.Да се надеваме дека Манчестер нешто во последен момент ќе скокне.
Ако смеам да прашам, од каде знаеш каква е мекоста/немекоста на половиот орган на српскиот напаѓач?Е добро де, сите знаеме дека ти преферираш тврдокурести фудбалери, како Влахович.
Се согласувам со напишаното, освен со последниот дел. Потер за жал изгледа како Yes Man. Токму и затоа добил предност пред другите. Мирен, повлечен, што ќе кажат од горе, кажат. Јас ќе си гледам играчите и теренот.Топ играч е Феликс, преталентиран ама како што кажа @RATM не решава ниту еден проблем на Челзи, и не ради тоа што е мек и нефизички јак, туку зашто сличен тип на играчи како него веќе имаат едно тројца.
Ако стварно не е желба на Потер, тогаш Челзи ќе имаа многу поголем проблем и ќе бидат во ситуација кога повторно ќе треба да мењаат тренер, и не, не поради лоши резултати и не квалитет на Потер туку од истата причина поради која летна и Тухел, не ми изгледа на Yes Man дека е Потер.
Максимумот е 4ца играчи, 2ца е ограничување за позајмици од англиски екипи. Технички, можеме и Вегхорст и Феликс на позајмица.Јунајтед ако го земе Вегхорст, ке има 2-ца фудбалери на позајмица, а тоа е максимум што може една екипа да има. A и не сум сигурен дека газдите во заминување ке аминуваат фудбалер со висока плата. Макар и на позајмица.