Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
5 март 2018
Мислења
16.615
Поени од реакции
18.870
Ајде нека го соберат конечно, едноставно не се совпаѓа играчот со Атлетико, со Чоло се на ратна нога и најдобро за двете страни ќе биди да се разделат.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Уште Митровиќ од ФК Илинден не направи трансфер во Челзи овие 5 дена.
Штом Орнстајн пренесува, тогаш веројатно шансите се големи. Единствениот релевантен на оваа тема. Кога велам единствениот, мислам...единствениот.

Трансфер што мириса на: очај, услуга на менаџер (само не знам со што толку го задолжил Челзи, особено овие газди) и очаен обид да се вратиме во игра за Енцо преку Мендес.

Менуваме структура од корен, data, бројки, статистика, ќе ги слушаме желбите на тренерот - бап, Феликс. :pos:

Несомнено талентиран и млад, несреќен при изборот на клубот, ама апсолутно не решава ниту еден проблем на Челзи. Уште еден млатикурест фудбалер, мек, опериран од постигнување голови.
Глава ставам дека Потер не го сакал.

Да се надеваме дека Манчестер нешто во последен момент ќе скокне.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Е добро де, сите знаеме дека ти преферираш тврдокурести фудбалери, како Влахович.
Ако смеам да прашам, од каде знаеш каква е мекоста/немекоста на половиот орган на српскиот напаѓач? :icon_lol:

Мајка ми, ти нема кажано. Да ти го расипам однапред генеричиот инфантилен одговор.

Немој да ми речеш дека почна да нудиш сексуални услуги, за да ги вратиш коцкарските долгови на зеленашите од Широк сокак?

Последно уредено:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.117
Поени од реакции
25.180
Топ играч е Феликс, преталентиран ама како што кажа @RATM не решава ниту еден проблем на Челзи, и не ради тоа што е мек и нефизички јак, туку зашто сличен тип на играчи како него веќе имаат едно тројца.

Ако стварно не е желба на Потер, тогаш Челзи ќе имаа многу поголем проблем и ќе бидат во ситуација кога повторно ќе треба да мењаат тренер, и не, не поради лоши резултати и не квалитет на Потер туку од истата причина поради која летна и Тухел, не ми изгледа на Yes Man дека е Потер.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Топ играч е Феликс, преталентиран ама како што кажа @RATM не решава ниту еден проблем на Челзи, и не ради тоа што е мек и нефизички јак, туку зашто сличен тип на играчи како него веќе имаат едно тројца.

Ако стварно не е желба на Потер, тогаш Челзи ќе имаа многу поголем проблем и ќе бидат во ситуација кога повторно ќе треба да мењаат тренер, и не, не поради лоши резултати и не квалитет на Потер туку од истата причина поради која летна и Тухел, не ми изгледа на Yes Man дека е Потер.
Се согласувам со напишаното, освен со последниот дел. Потер за жал изгледа како Yes Man. Токму и затоа добил предност пред другите. Мирен, повлечен, што ќе кажат од горе, кажат. Јас ќе си гледам играчите и теренот.

Американците се фолиранти, далеку од тоа дека нема да се мешаат во работи. Преголемо парче бизнис е Челзи за нив, за Потер или кој и да е, застанат на патот на нивните цели.
Па види, Боели тек денес ќе напуштал функција спортски привремен директор, ликот се шеташе по светот, мислеше дека е Мончи.

Ти велам, класична услуга на Мендес, кој е медијатор помеѓу Бенфика и Челзи за Енцо. Или барем беше, откако моиве се посрамотија за сите пари.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Член од
14 април 2012
Мислења
32.623
Поени од реакции
66.479
Јунајтед ако го земе Вегхорст, ке има 2-ца фудбалери на позајмица, а тоа е максимум што може една екипа да има. A и не сум сигурен дека газдите во заминување ке аминуваат фудбалер со висока плата. Макар и на позајмица.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.736
Поени од реакции
43.861
Јунајтед ако го земе Вегхорст, ке има 2-ца фудбалери на позајмица, а тоа е максимум што може една екипа да има. A и не сум сигурен дека газдите во заминување ке аминуваат фудбалер со висока плата. Макар и на позајмица.
Максимумот е 4ца играчи, 2ца е ограничување за позајмици од англиски екипи. Технички, можеме и Вегхорст и Феликс на позајмица.

C

confusion

Гостин
Нека го затвори некој трансфер роков да не спаси од самиве себе..:pov:

Kajgana Shop

На врв Bottom