Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Постот ти е пишан пред една недела, а Јунајтед играше очајно пред нова година.
И тогаш никој не го исхејта постот. Им тргна на Јунајте и сеа сите мислете дека САФ се реинкарнирал мме... знаеш коа пишуваш нешто/прогнозираш можеш да згрешиш. Од никаква игра и изгубен напад почнаа по конкретно да играат. Дај немој сеа и ти да ми кажеш дека сите верувавте дека Јунајтед ќе напраи серија. Коа цел форум ги хејташе. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И тогаш никој не го исхејта постот. Им тргна на Јунајте и сеа сите мислете дека САФ се реинкарнирал мме... знаеш коа пишуваш нешто/прогнозираш можеш да згрешиш. Од никаква игра и изгубен напад почнаа по конкретно да играат. Дај немој сеа и ти да ми кажеш дека сите верувавте дека Јунајтед ќе напраи серија. Коа цел форум ги хејташе. :)
Чоек, постот ти е од пред недела дена, серијата на Јунајтед е од февруари. Влегуваш од блам во блам.

Понатака, Рашфорд играше одлично пред да се повреди, Марсијал беше лош. Гринвуд има 14 гола сезонава, за каква катастрофа зборуваш?
Автоматски споено мислење:

Јунајтед најбољи тим у сфет
Добро, зошто пишувате нешто колку да се пише ако не мислите да дадете придонес?

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Чоек, постот ти е од пред недела дена, серијата на Јунајтед е од февруари. Влегуваш од блам во блам.
Автоматски споено мислење:

Добро брат, ја се бламирам, можевте и тогаш да ми лупнете хејт. Како и да е, за трансферот на санчо 2 пати си кажав став. За Јунајтед здравје има други теми, ќе се дебатира и за следни натпревари и за Ле и Пл.
Само тогаш постот и ти го лајкна а не го исхејта. Како и да е, да не идеме оф топик веќе претерав(ме). Има други теми ќе се читаме таму.

Глори глори манчестер јунајтед
Оле из ет д вил

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро брат, ја се бламирам, можевте и тогаш да ми лупнете хејт. Како и да е, за трансферот на санчо 2 пати си кажав став. За Јунајтед здравје има други теми, ќе се дебатира и за следни натпревари и за Ле и Пл.
Само тогаш постот и ти го лајкна а не го исхејта. Како и да е, да не идеме оф топик веќе претерав(ме). Има други теми ќе се читаме таму.

Глори глори манчестер јунајтед
Оле из ет д вил
Никој не ти брани да дебатираш и да имаш свој став ама да збориш дека Лингард бил уште десно крило (братот ни на клупа не е откако дојдоа Бруно и Игало) а Марсијал и Рашфорд кои се ол раунд офанзивци дека имале криза на идентитет и не им се знаело позиција... Те сфаќам, и јас би пишувала нешто слично ко глори глори колку да се извадам.

Член од
23 јануари 2016
Мислења
2.182
Поени од реакции
5.881
Ova ja celo vreme go vika. Vo forumov ima ocekuvanja kon Dortmund kako da se na isto nivo so Baern ili drugi ekipi a vsusnost finansiski se mnogu ponazad.

Baern 2018/2019 imase obvrt od 750m EUR. Dortmund vo taa godina imase obvrt od 490m EUR. Znaci razlikata se fenomenalni 260m EUR pomegju prviot i vtoriot vo Germanija. Pa potoa negde ide Schalke so 300m, Leverkusen i Leipzig so 200m pa sve ostalo. Baern za plati dava 300m EUR godisno a Dortmund e nekade kaj 130m EUR. Sekoj pored moznostite i obvrtot ama Dortmund ima granici koi ne moze da gi nadmine. I na kraj ako vidime kade odat dobrite igraci od Dortmund? Toa se klubovi so povekje pari i vo najgolem del i povekje prestiz:

Прегледај го приврзокот 257285
i da ne se zaboravi deka borussia dortmund nema bogat gazda vo pozadina koj ke go otvori novcanikot ako stane tesno. nekoi klubovi imaat slicni prihodi, no imaat covek koj go drzi klubot i moze po potreba uste nesto da frli.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Никој не ти брани да дебатираш и да имаш свој став ама да збориш дека Лингард бил уште десно крило (братот ни на клупа не е откако дојдоа Бруно и Игало) а Марсијал и Рашфорд кои се ол раунд офанзивци дека имале криза на идентитет и не им се знаело позиција... Те сфаќам, и јас би пишувала нешто слично колку да се извадам.
Бруно беше полн погодок. Мило ми е што згрешив за него. Си го играат како што треба и Марсијал и Рашфорд конечно си фаќаат позиција. Со Санчо офанзивата би се подобрила значајно. Ќе им фали само дефанзивно да се средат. Сепак неколку натпревари не се мерило. Има уште многу работа за Јунајтед да може некој да го смета за сериозен тим. Т.е за тим што ќе се бори за титула. Баш и првиот коментар што ми беше тука околу јунајтед и санчо беше хејт за човек што кажа дека санчо не вреди 100 милки јунајтед да ги даде за него. Као дојдовме до тука не знам... :)

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Дојдовме до тука зошто имаш фетиш да пишуваш есеи за да доловиш некоја своја поента неподржана од факти од типот на Х играч дека мора да потпише нов договор или мора да игра јако за тимот додека не му истече договорот и да не притиска за трансфер.Или дека слободните играчи треба да им се даде огромна плата и тоа е решението за клубот да се врати на старите денови(Арсенал). Те молам просветли не со уште некој есеј, немам работа денес ќе ти се посветам максимално

Член од
17 август 2009
Мислења
3.684
Поени од реакции
5.315
У дебатава за Утд дали му трганло од Февруари навака ?
Сакаш да ги анализираме големите победи против Норвич, Шефилд, Брајтон :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
У дебатава за Утд дали му трганло од Февруари навака ?
Сакаш да ги анализираме големите победи против Норвич, Шефилд, Брајтон :D
Да не сакаше сосила да испаднеш смешен ќе ти текнеше дека Јунајтед губеше од истите Брајтон, Мајтон до пред некое време а ако не ти се допаѓа дебатата, можеш да ја прескокнеш, не е задолжително учеството.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Дојдовме до тука зошто имаш фетиш да пишуваш есеи за да доловиш некоја своја поента неподржана од факти од типот на Х играч дека мора да потпише нов договор или мора да игра јако за тимот додека не му истече договорот и да не притиска за трансфер.Или дека слободните играчи треба да им се даде огромна плата и тоа е решението за клубот да се врати на старите денови(Арсенал). Те молам просветли не со уште некој есеј, немам работа денес ќе ти се посветам максимално
Не кажав дека мора да се потпише нпв договор. Кажав дека Борусија нема зашо да си го продаде најдобриот крилен напаѓач. И дека би било добро да му дадат појак договор со огромна плата, какобшто би зимал во Јунајтед за парите да не му се мотив за да си оди. Мислам дека тоа е доста логично ?

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.585
Поени од реакции
8.221
Добро брат, ја се бламирам, можевте и тогаш да ми лупнете хејт.
Требало некоја будала да и биде досадно у 3 сабајле (ко мене), да се фати да се занимава со таленти.

Kajgana Shop

На врв Bottom