Направил, али човекот барал гарантирано место во прв тим, така да ако сака да оди нема да го држат.И Ди Марцио пренесе, 40 милиони изгледа трансфер. Се надевам дека не е вистина, бидејќи чудно ми е малце да го продадат пред Зидан да направи муабет со играчот. Сеуште не е вратен од Дортмунд во Реал.
Барал првотимски статус, нешто што Реал изгледа не може да му го вети, а и треба да продаваат поради ФФП.
Лош потег од страна на Реал, одличен од страна на Интер.
Добар виц.
Бато 6милиони плата во Серија А е многу.
Да, видов. Барал загарантиран првотимски статус. Зидан максимум што му ветил е шанса да се бори со Карва за првото место за да се докаже, он сакал поклон. Во овој случај нека иде во Интер, подобро за сите е. 45 милиони во време на корона, за човек од кантерата и не е така лош дил.Направил, али човекот барал гарантирано место во прв тим, така да ако сака да оди нема да го држат.
Ти рече за серија А,а и Ериксен ти го нема.
Листава со плати што ја најдов е за почеток на 2019/2020 сезона Ериксен дојде во Јануари 2020.Ти рече за серија А,а и Ериксен ти го нема.
Ние навивачите на Интер толку сме изгорени за топ бек што искрено и 15 да му даваат годишно ама ич нема да им замерам.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Да почекаме, никој ништо нема потврдено од Шпанија или од Реал. Ценава ми е многу ниска некако, 40 милиона, а имал 200 милиона клаузула. Интер или ќе плукнат 70 че или нема да го добијат, има уште 3 години договор.Интер у последно време се покажува на модел како се води клуб со правилни потези.
40 plus 5 bonusi, taman se, kakvi 70, narocito sea.Да почекаме, никој ништо нема потврдено од Шпанија или од Реал. Ценава ми е многу ниска некако, 40 милиона, а имал 200 милиона клаузула. Интер или ќе плукнат 70 че или нема да го добијат, има уште 3 години договор.
Да..со 200+ милиони потрошени во последните две години и пак ќе завршат 4-то место.Интер у последно време се покажува на модел како се води клуб со правилни потези.
da kazes deka ne teraat planski otkako suning gi zemaa i narocito otkako dojde Marota treba da si ultra mega inat, ama ok, Ti si vo prasanjeДа..со 200+ милиони потрошени во последните две години и пак ќе завршат 4-то место.
У реду е Фреди Политико, све живо поништуваш ти ебам негативецот.Добар виц.
Нека дојде,па ако можат и 10 нека му даваат.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk