Фудбалски/трансфер дискусии

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.394
Поени од реакции
26.386

| PSG will open formal talks with Bayern Munich over the possible transfer of Lucas Hernandez, who is the club's #1 defensive summer window target, according to RMC - full story.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.121
Поени од реакции
19.526
Еден месец читам шпекулации за Томас во Арсенал ама не ги земав здраво за готово затоа што ни еден релевантен медиум не потврди за трансфер ама Антонио важи за близок новинар до клубот така да се крчка нешто.
Инаку Томас има клаузула од 50 милиони евра и договор до 2023 година, играчот бележи две сезони со страшни бројки, буквално сам ја држи некогаш цела средина на Атлетико, ако дозволат да им кидне за таа сума колективно сите во Манзањарес реката нека се фрлат.
Изминативе месеци пробаа да му ја сменат клаузулата со нов договор ама ништо не направија изгледа.
Според Антонио дел од управата на Атлетико се одлучни да си замини Томас за 50 мил.евра.
Оган играч е црното, ќе ги пукам ако го пуштат :uzi:

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Еден месец читам шпекулации за Томас во Арсенал ама не ги земав здраво за готово затоа што ни еден релевантен медиум не потврди за трансфер ама Антонио важи за близок новинар до клубот така да се крчка нешто.
Инаку Томас има клаузула од 50 милиони евра и договор до 2023 година, играчот бележи две сезони со страшни бројки, буквално сам ја држи некогаш цела средина на Атлетико, ако дозволат да им кидне за таа сума колективно сите во Манзањарес реката нека се фрлат.
Изминативе месеци пробаа да му ја сменат клаузулата со нов договор ама ништо не направија изгледа.
Според Антонио дел од управата на Атлетико се одлучни да си замини Томас за 50 мил.евра.
Покрај Коке и Саул не ја држи баш сам средината али добар играч е.:)

Член од
5 март 2018
Мислења
17.121
Поени од реакции
19.526
На почеток на сезонава Коке и Саул беа далеку од нивната форма и тогаш Томас буквално сам играше вервај :)
Штета ако си замини, се надевам од управа ќе си ја чукнат главата и ќе му достават подобри услови, под услови подразбирам поголема плата затоа што смешна сума зема Томас во споредба со другите играчи.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
На почеток на сезонава Коке и Саул беа далеку од нивната форма и тогаш Томас буквално сам играше вервај :)
Штета ако си замини, се надевам од управа ќе си ја чукнат главата и ќе му достават подобри услови, под услови подразбирам поголема плата затоа што смешна сума зема Томас во споредба со другите играчи.
Незнам каков ви е балансот за FFP,можеби ке треба да продавате.
Атлетико имаат добра младинска школа ке промовираат некој од младинците во прв тим.
Уругваецот Санабриа треба да е добро дете.

O

ob1

Гостин
Атлетико имаат добра младинска школа ке промовираат некој од младинците во прв тим.
Маркос Љоренте, не се заебавам.
Мислам дека не е добар колку Парти, али под палка на Симеоне може многу да напредне и да се изгради во супер играч.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Маркос Љоренте, не се заебавам.
Мислам дека не е добар колку Парти, али под палка на Симеоне може многу да напредне и да се изгради во супер играч.
Генерација е со Саул имаше шанса ама некако топло ладно игра.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.954
Ако го напушти Атлетико на сметка на Арсенал нека се фрли во море одма.
Автоматски споено мислење:

Какви Коке и Саул, убедливо најјак играч во средина им е, ги носи ушка овие.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.121
Поени од реакции
19.526
Мислам дека ок се со балансот.
Проблемот е шо Томас има многу мала клаузула која големите екипи можат да си ја дозволат без око да им трепне.
Е сега некаде прочитав дека од управа сакале да му ја зголемат платата на Томас а Арсенал веќе имале понуда до агентот негов дека ќе му дадат тродупло повисока плата од онаа која ја зема моментално.
Изгледа не можат заеднички јазик да пронајдат околу финансиите и затоа се раздолжува потпишувањето на нов договор.
Ама како шо пиша Оби Љоренте пружа секој натпревар се подобри партии и можно е да го пуштат Томас да си оди.
Двајцата се одлични и млади играчи, кој и да изостани од првиот тим ќе биди греота, затоа што ни еден не заслужва да грее клупа а средината во Атлетико е таа, Коке и Саул нема шанси да ги тргни Симеоне од прв тим.
На слатки маки е Чоло.

Ако го напушти Атлетико на сметка на Арсенал нека се фрли во море одма.

Какви Коке и Саул, убедливо најјак играч во средина им е, ги носи ушка овие.
Пишав, најверојатно платата ќе пресуди ако има вистина во тоа дека тродупло му нудат Арсенал, не знам каква формација планира Симеоне кога ќе се вратат сите играчи ама еден од Томас или Љоренте ќе добива помала минутажа, двајцата многу тешко да играат заедно.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.394
Поени од реакции
26.386
Kai Havertz wants to join Real Madrid. Real made a first offer that was rejected by Leverkusen. The offer was far from the €100m Leverkusen wants & included 2 players that Bayer are not convinced of. Havertz wants to pursue a career in Madrid similar to Toni Kroos' [@Ozzywessi]

Julian Nagelsmann confirms RB Leipzig are in negotiations to sign Patrik Schick (AS Roma) on a permanent deal but for less than the €29m valuation: "We simply can't pay the amount we are talking about, so we are still in negotiations."

Како слободен играч

Последно уредено:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
UEFA has called on member associations to 'adopt a harmonised end date' for the summer transfer window of 5 October 2020.

FFP effectively parked for a season.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Потврда од Пеп дека Сане ќе си оди.
Зависи од двата клуба (Баерн и Сити) дали ќе договорат трансфер летово (има шпекулации дека Баерн нуди 40м, Сити сака 60-70м) или ќе си оди како слободен агент во 2021.

Игорчехехехех, како беше тоа со преплаќањето на играчи од Баерн?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Потврда од Пеп дека Сане ќе си оди.
Зависи од двата клуба (Баерн и Сити) дали ќе договорат трансфер летово (има шпекулации дека Баерн нуди 40м, Сити сака 60-70м) или ќе си оди како слободен агент во 2021.

Игорчехехехех, како беше тоа со преплаќањето на играчи од Баерн?
тие 40 милки се реални во корона тајм, а тие 60 би биле реални да немаше корона.. Али како и да е, пак му доаѓа некако многу за година дена од истек на договор..

Kajgana Shop

На врв Bottom