ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.774
- Поени од реакции
- 43.978
Да ти отвориме една тема и за договориве? Да си постираш кој до кога го продолжил договорот, кој го раскинал, кој потпишал пред договор со некој тим оти од летото е слободен играч...итн, итн...
Па поврзуван беше со најголемите екипи во фудбалот - Јунајтед, Барса, Баерн, па еден период и со Реал...затоа индирекнто заслужува да биде спомнат на темава. Ти си ми пишал за Мартиал, Матриал или како и да е. Кој кур е мартиал xD
Доста бе лелеееееееееееееее...Па поврзуван беше со најголемите екипи во фудбалот - Јунајтед, Барса, Баерн, па еден период и со Реал...затоа индирекнто заслужува да биде спомнат на темава. Ти си ми пишал за Мартиал, Матриал или како и да е. Кој кур е мартиал xD
A башка и не сум јас крив што Пеџа не сака да ти отвори тема. Да ти отвореа, таму ќе си постирав. xD
Едит: А и со постот повеќе алудирав на тоа дека сакаш посебна тема за шпекулации, а не се да биде во една. Малце грешка си ме сфатил излеа. xD
Доста бе лелеееееееееееееее...
МатаВака, вака
Кур!Мата
прочитал на кајгана дека го карат млад шо оде у катар и сменил одлука таНели Луиз Адриано отиде во Ал Ахли, како сега за Милан потпишал?
Не беше официјално. Имаа договор со Ал Ахли, ама Луиз Адриано не прифати.Нели Луиз Адриано отиде во Ал Ахли, како сега за Милан потпишал?
Епа друг пат нека не ставаат слики без доверлива информација во официјалната тема за трансфери.Не беше официјално. Имаа договор со Ал Ахли, ама Луиз Адриано не прифати.
Luiz Adriano was on vacation when Shakhtar agreed to sell him to Al-Ahli, and didn't ask him.
Mircea Lucescu says that Shakhtar has come to an agreement with Al-Ahli to transfer Luiz Adriano but the player doesn't want to leave.
Не сaкaше, сo силa гo нaтерaa
Nije sve u parama bajo moj, hocu titule! hehe
Има нешто и во проектот.Nije sve u parama bajo moj hehe