Kaiser
Hidden Fortress
- Член од
- 6 мај 2011
- Мислења
- 3.202
- Поени од реакции
- 2.443
Друже ај додај табела за асистенции, повеќето веќе ги знаеме а и фино е да имаме и таква статистика

Друже ај додај табела за асистенции, повеќето веќе ги знаеме а и фино е да имаме и таква статистика
Не треба тоа,иако мислам дека и со табелава не е добро ама ај ќе покаже времетоДруже ај додај табела за асистенции, повеќето веќе ги знаеме а и фино е да имаме и таква статистика.
Можеш. Ке подремеш малку на темава и обично има по едно место слободно. Предлагам ако има некоја екипа мањак играч, прво да се види кој се нови заинтересирани да играат, а ако нема такви да се зема играч од слободната екипа.како можам да влезам во некоја од екипите? или неможам?![]()
100 евракако можам да влезам во некоја од екипите? или неможам?![]()
така бе за занимација ...Можеш. Ке подремеш малку на темава и обично има по едно место слободно. Предлагам ако има некоја екипа мањак играч, прво да се види кој се нови заинтересирани да играат, а ако нема такви да се зема играч од слободната екипа.
А за стандардно место, тешко... али ако ти е за занимација и рекреација не ти е тоа потребно мислам. Кај ке фали, да пополниш, така со сите ке играш.![]()
Зашто не, коа може во хокеј со многу повеќе измени да се води таква статистика може и во мал фудбал, мене ми е интересно да знам кои се најдобри асистенти зашто добра асистенција е пола гол.Не треба тоа,иако мислам дека и со табелава не е добро ама ај ќе покаже времето.
Па токму тоа беше идејата на Инзаги, дека со такви статистики некои може да почнат да себичатЗашто не, коа може во хокеј со многу повеќе измени да се води таква статистика може и во мал фудбал, мене ми е интересно да знам кои се најдобри асистенти зашто добра асистенција е пола гол.
Ханибал вчера немаше ниедно голче и ми стана чудно зашто, пошо бев далеку и не можев да пазам што прави нападот ама коа ми кажа дека имал четири асистенции значи играл одлично и воопшто не себичел.
Јас сакам таква статистика ама ако на сите не им е гајле, можам и без неа иако така се стимулираат само голгетерите а сите други идат во позадина и нивниот удел се заборава.
Епа подобро нека има статистика само за асистенции, а награда за најбоље асистент во лига - гајба пиво.Баш со статистика на најдобар стрелец ко што е сега на табелава најмногу може да се себичи а со најдобар асистент не себичиш туку подаваш на тој што е во подобра позиција. Вака Ханибал вчера можел да проба да даде сам гол и може ќе имаше 1 асистенција и 1 гол ама за екипата ќе беше многу полошо.
Јас сеуште сметам дека таква табела е корисна и нема зашто да не ја воведеме.
Имаше на почеток многу идеи како да го направиме турнирот поинтересен и сеа треба едно по едно да ги реализираме идеите да не останат само на форум.
Двете нека ги има, најферски е и така никој нема да себичиЕпа подобро нека има статистика само за асистенции, а награда за најбоље асистент во лига - гајба пиво.
Така сите нема да себичат![]()
Ти вметни а јас ќе водам сметка за наша екипа и ќе ти ги кажам да ги внесеш во табела. Секоја екипа нека ти каже после утакмица и средена работа.абе нема везе мене не ми е тешко да ги пишам и тие ама работата е што одвај голови се памтат па камоли асистенции бар јас не памтам незнам може до мене е (дека јас само голови давам). Како и да е ке ги вметнеме само ако не ви е тешко пишете кој колку може за претходниве утакмици статистика со асистенции за да ја вметнам