Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Друже ај додај табела за асистенции, повеќето веќе ги знаеме а и фино е да имаме и таква статистика :).
Не треба тоа,иако мислам дека и со табелава не е добро ама ај ќе покаже времето :).

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
како можам да влезам во некоја од екипите? или неможам? :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
како можам да влезам во некоја од екипите? или неможам? :)
Можеш. Ке подремеш малку на темава и обично има по едно место слободно. Предлагам ако има некоја екипа мањак играч, прво да се види кој се нови заинтересирани да играат, а ако нема такви да се зема играч од слободната екипа.

А за стандардно место, тешко... али ако ти е за занимација и рекреација не ти е тоа потребно мислам. Кај ке фали, да пополниш, така со сите ке играш. :)

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
Можеш. Ке подремеш малку на темава и обично има по едно место слободно. Предлагам ако има некоја екипа мањак играч, прво да се види кој се нови заинтересирани да играат, а ако нема такви да се зема играч од слободната екипа.

А за стандардно место, тешко... али ако ти е за занимација и рекреација не ти е тоа потребно мислам. Кај ке фали, да пополниш, така со сите ке играш. :)
така бе за занимација ... :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ке има мислам, незнам не сум ни одговорен ни ништо. Да ја пратиш малку темава, мислам дека ке фатиш место. Секогаш има по некој кој не е во можност да дојде, па се зимаат други играчи. Мислам дека ке имаш предност пред евентуални други пријавени, бидејки ете прв се пријави да кажам....

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не треба тоа,иако мислам дека и со табелава не е добро ама ај ќе покаже времето :).
Зашто не, коа може во хокеј со многу повеќе измени да се води таква статистика може и во мал фудбал, мене ми е интересно да знам кои се најдобри асистенти зашто добра асистенција е пола гол.

Ханибал вчера немаше ниедно голче и ми стана чудно зашто, пошо бев далеку и не можев да пазам што прави нападот ама коа ми кажа дека имал четири асистенции значи играл одлично и воопшто не себичел.

Јас сакам таква статистика ама ако на сите не им е гајле, можам и без неа иако така се стимулираат само голгетерите а сите други идат во позадина и нивниот удел се заборава.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.235
Поени од реакции
14.580
Зашто не, коа може во хокеј со многу повеќе измени да се води таква статистика може и во мал фудбал, мене ми е интересно да знам кои се најдобри асистенти зашто добра асистенција е пола гол.

Ханибал вчера немаше ниедно голче и ми стана чудно зашто, пошо бев далеку и не можев да пазам што прави нападот ама коа ми кажа дека имал четири асистенции значи играл одлично и воопшто не себичел.

Јас сакам таква статистика ама ако на сите не им е гајле, можам и без неа иако така се стимулираат само голгетерите а сите други идат во позадина и нивниот удел се заборава.
Па токму тоа беше идејата на Инзаги, дека со такви статистики некои може да почнат да себичат :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Баш со статистика на најдобар стрелец ко што е сега на табелава најмногу може да се себичи а со најдобар асистент не себичиш туку подаваш на тој што е во подобра позиција. Вака Ханибал вчера можел да проба да даде сам гол и може ќе имаше 1 асистенција и 1 гол ама за екипата ќе беше многу полошо.

Јас сеуште сметам дека таква табела е корисна и нема зашто да не ја воведеме :).

Имаше на почеток многу идеи како да го направиме турнирот поинтересен и сеа треба едно по едно да ги реализираме идеите да не останат само на форум :) .

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Баш со статистика на најдобар стрелец ко што е сега на табелава најмногу може да се себичи а со најдобар асистент не себичиш туку подаваш на тој што е во подобра позиција. Вака Ханибал вчера можел да проба да даде сам гол и може ќе имаше 1 асистенција и 1 гол ама за екипата ќе беше многу полошо.

Јас сеуште сметам дека таква табела е корисна и нема зашто да не ја воведеме :).

Имаше на почеток многу идеи како да го направиме турнирот поинтересен и сеа треба едно по едно да ги реализираме идеите да не останат само на форум :) .
Епа подобро нека има статистика само за асистенции, а награда за најбоље асистент во лига - гајба пиво. :)

Така сите нема да себичат :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Епа подобро нека има статистика само за асистенции, а награда за најбоље асистент во лига - гајба пиво. :)

Така сите нема да себичат :)
Двете нека ги има, најферски е и така никој нема да себичи :).

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
абе нема везе мене не ми е тешко да ги пишам и тие ама работата е што одвај голови се памтат па камоли асистенции бар јас не памтам незнам може до мене е (дека јас само голови давам :pos:). Како и да е ке ги вметнеме само ако не ви е тешко пишете кој колку може за претходниве утакмици статистика со асистенции за да ја вметнам

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
абе нема везе мене не ми е тешко да ги пишам и тие ама работата е што одвај голови се памтат па камоли асистенции бар јас не памтам незнам може до мене е (дека јас само голови давам :pos:). Како и да е ке ги вметнеме само ако не ви е тешко пишете кој колку може за претходниве утакмици статистика со асистенции за да ја вметнам
Ти вметни а јас ќе водам сметка за наша екипа и ќе ти ги кажам да ги внесеш во табела. Секоја екипа нека ти каже после утакмица и средена работа.

За оваа утакмица од кај нас ние сите ги напишавме асистенциите.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Брат,сега може ќе е интересно ама све понатака ќе е све полошо.Ќе почнат расправии од типот:‘‘Виде каква топка дадов,а да бе ти даде јас дадов!‘‘.Плус според асистенции и голови неможеш да процениш играч! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom