Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Инаку термините во форца многу брзо ќе се попунат па идна недела може да остане пример само петок и недела.. Али проблемот е што сега не им е поставен балонот па ако врне треба да се откажува.. А што е до мене и на дожд би играл за ладно па не е проблем :icon_mrgr:

В

Вори

Гостин
И ја би играл на дожд,само да не е многу ладно.Инаку имам лоши искуства од играње на такво време,скршеници и други зафркнати повреди.

Да видиме до утре ако се собереме 12,тогаш ти или Ghost да резервирате некаде термин и да играме како минатата недела.
А ако не се најдат кајганџии до утре,тогаш викнете по еден другар за да пополни место.

Член од
6 октомври 2011
Мислења
21
Поени од реакции
16
brat kao ke resite taka neka bide jas sum free agent mozam u bilo koe vreme da se nacrtam kaj so ke ima desavka za fudbal

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не знам ја минатата недела кај сте играле ако е за сала добро би било утре да резервира некој ако играме во вторник, како што гледам би требало да се игра до сега сме 9 луѓе..

В

Вори

Гостин
1. Вори
2. Supervisor
3. Cthulhu^
4.Инзаги
5._Ghost_
6.RussianKid
7.El_Matocho
8.Сајбер
9.Levakot 1985

Уште тројца ни фалат.
--- надополнето: Oct 9, 2011 9:13 PM ---
Не знам ја минатата недела кај сте играле ако е за сала добро би било утре да резервира некој ако играме во вторник, како што гледам би требало да се игра до сега сме 9 луѓе..
Ако се собереме до кај 16 часот утре сите,тогаш ако можеме сите да играме во вторник,тогаш ќе се резервирам термин(ако има слободен секако).

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Од четвртокот има уште двајца кај нас што играа, пишете им пп :).

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Бре бре бре ми идете на живци сега да се пишувам и да идам повреден да играм ,глеам доминираат плави на списоков па затоа:D
Кажете ми само за кај се праи муабет,кој е теренот ?Ме мрзи да барам назад.

В

Вори

Гостин
Бре бре бре ми идете на живци сега да се пишувам и да идам повреден да играм ,глеам доминираат плави на списоков па затоа:D
Кажете ми само за кај се праи муабет,кој е теренот ?Ме мрзи да барам назад.
Не знаеме уште.Чекаме да се собереме па после ќе се дознае каде ќе играме.
Ајде бе,пиши се,голем ташак.И така напред ќе играш,нема многу да се форсираш и да трчаш.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Не знаеме уште.Чекаме да се собереме па после ќе се дознае каде ќе играме.
Ајде бе,пиши се,голем ташак.И така напред ќе играш,нема многу да се форсираш и да трчаш.
Проблемот ми е за трчањето не за друго...нема ич потрчано од предходниов пат не сум ни пробал дали можам,ајде утре ќе ви кажам за 100%:)

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Проблемот ми е за трчањето не за друго...нема ич потрчано од предходниов пат не сум ни пробал дали можам,ајде утре ќе ви кажам за 100%:)
Може да размислиш за голманска кариера. :D

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Jас би играл у четврток ако сакате било кое време:)Играв првиот пат,па така најверојатно ме памтат некои членови од тука.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom