Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Не сконтав, за кога е терминов?

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Ќе пишам до утре вечер дали ќе играм тогаш,за сигурно:D
И добра идеа Сајбер,праете ги никовите така со боја,јако изгледа:pos:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Гледам не сме собрани уште али ај да ве информирам за форца пошто прашав на телефон.
Термини има вторник/среда/петок од 17:30 и сабота/недела од 17:30 или 18:20

Значи ова е за форца чоекот рече дека најверојатно оваа недела ќе се става балонот не е сигурно за точно кој ден али термините слободни се тие збориме за стален термин еднаш неделно. Ако случајно врне се откажува терминот и не се игра ако е ок времето се игра без балон (али ова за оваа недела дур да стават балон). Цена 1800ден термин ако сме 12 луѓе значи 6 на 6 искача по 150 ден од човек.
Ако сте согласни да резервираме во форца еден од овие термини потврдете тука за да се јавам кај човекот.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Гледам не сме собрани уште али ај да ве информирам за форца пошто прашав на телефон.
Термини има вторник/среда/петок од 17:30 и сабота/недела од 17:30 или 18:20

Значи ова е за форца чоекот рече дека најверојатно оваа недела ќе се става балонот не е сигурно за точно кој ден али термините слободни се тие збориме за стален термин еднаш неделно. Ако случајно врне се откажува терминот и не се игра ако е ок времето се игра без балон (али ова за оваа недела дур да стават балон). Цена 1800ден термин ако сме 12 луѓе значи 6 на 6 искача по 150 ден од човек.
Ако сте согласни да резервираме во форца еден од овие термини потврдете тука за да се јавам кај човекот.
Мене ми одговарат термините освен среда

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Некако викенд сметам дека е најубаво за стален термин, сите ќе бидат одморни од школо, факс или работа ама ако сите се договорите за преку недела за мене нема проблем посебно ако им одговара на тие од внатрешноста :).

Значи како се договорите мнозинството јас ќе прифатам :).

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
2.226
Околу погорниве термини - вторник, петок, сабота и недела секако можам.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Вторник/Среда/Петок е океј. За преку викенд нема да можам,бидејќи се враќам дома за викенди.

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Сеедно. Ми одговараат сите термини. Само мислам петок не, повеќето искачаат.. Така вторник од 17 30 мислам дека е оптимално.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас баш петок сакав да предложам дека имаме време да се вратиме, тушираме и одмориме а покасно се излегува (ниту притисок од утрешниот ден) ама ако сакате вторник, ок е за мене :).

G

_Ghost_

Гостин
Вторникот е идеален за мене. За општо зборувам, а за оваа седмица било кој ќе одлучите (освен недела) ми одговара.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom