gade
Augustus
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 4.850
- Поени од реакции
- 5.169
Ова со фејс е само пробна варијанта, тука е главното.Зашто на фејсбук пишете тука... Инаку мене ми одговара четврток па како ќе реши мнозинството така нека биде.
Ова со фејс е само пробна варијанта, тука е главното.Зашто на фејсбук пишете тука... Инаку мене ми одговара четврток па како ќе реши мнозинството така нека биде.
Епа тоа викам и јас ОДГОВАРА ЛИ ЧЕТВРТОК ЗА СИТЕ?!Ти си знаеш брат,еве на другиве ако им одговара четврток нека кажат и пишете се ти и Топче и готова ствар.
Само четврток во истиот термин како минатиот да играме,покасно мислам дека нема да можам.
И мене исто така ми одговораат 2 термини...Ајде нека се изјаснат тогаш сите.Дали ви одговара луѓе во четврток?
Јас сум за во вторник,но и во четврток можам да играм,во секој случај.
Немаме,а ако идеш да не гледаш да ја донесеш таа твојата така и така треба да ти платиме(по 100 денара требаше ??)Мене ми е ФБ то стално отворен нема проблем да го администрирам.
Дечки топка имате ли?
Може ама треба да ја напумпаме, имавме мака минатиот патНемаме,а ако идеш да не гледаш да ја донесеш таа твојата така и така треба да ти платиме(по 100 денара требаше ??)
Јас имам пумпа.Може ама треба да ја напумпаме, имавме мака минатиот пат.
По 50 требаше.
Хмм што не спомнавте ќе донесевме од Гв Вори мислам дека имаше... :SМоже ама треба да ја напумпаме, имавме мака минатиот пат.
По 50 требаше.
Tаман носија!!Јас имам пумпа.