- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Расадник во 16:30 Кисела Вода состав имаш погореИ конечната одлука која е?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Расадник во 16:30 Кисела Вода состав имаш погореИ конечната одлука која е?
Како што зборат другиве Кифла бил добар голман, прошлиот пут ве утепавме без голман сеа со голман што праиме море?Yessss го сменија името на темата е сега црвени готови сте!!!
Пс.Кајзер и Џену за нас ќе навиаат!!![]()
Епа Инзаги дава голови во голот кај што има голман.Како што зборат другиве Кифла бил добар голман, прошлиот пут ве утепавме без голман сеа со голман што праиме море?![]()
Минатиот пат прв пат игравме со вас намерно ви попуштивме сега нема!! ^^Како што зборат другиве Кифла бил добар голман, прошлиот пут ве утепавме без голман сеа со голман што праиме море?![]()
Сега имаме уште појака одбрана и поуигран напад.Ќе биде тесно,освен ако не испопаѓаме сите кондиционо.Како што зборат другиве Кифла бил добар голман, прошлиот пут ве утепавме без голман сеа со голман што праиме море?![]()
Ajде ќе се видиме задутре да не се препукуваме пред времеМомци само што се враќам од Париз-France,солиден меч изиграв така да загреан сум сега за со вас -Четврток.
Плави пазете се санирана е повредата ЧЕ ве рушам!!!
Едвај чекам да видам како ќе се одвива овој натпревар![]()
Ако не не повредат десетарда не им бегаМомци само што се враќам од Париз-France,солиден меч изиграв така да загреан сум сега за со вас -Четврток.
И минатиот пат беше тесно на почеток, а и а бетон коа игравме ние губевме на почетокСега имаме уште појака одбрана и поуигран напад.Ќе биде тесно,освен ако не испопаѓаме сите кондиционо.
Ако не не повредат десетарда не им бега
--- надополнето: Oct 11, 2011 9:31 PM ---
И минатиот пат беше тесно на почеток, а и а бетон коа игравме ние губевме на почеток
Тоа ве оставаме да се радувате малце и после машината меле
Него шала на страна, го имате блу арми у тим поради тоа сум сигурен дека ќе изгубите![]()
Зашто бе баш тоа е фората...на форумов малце провокација и таму да се издувамеAjде ќе се видиме задутре да не се препукуваме пред време)
Не се пали бе.Момци само што се враќам од Париз-France,солиден меч изиграв така да загреан сум сега за со вас -Четврток.