- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
И конечната одлука која е?
Расадник во 16:30 Кисела Вода состав имаш погоре

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И конечната одлука која е?
Yessss го сменија името на темата е сега црвени готови сте!!!
Пс.Кајзер и Џену за нас ќе навиаат!!![]()
Епа Инзаги дава голови во голот кај што има голман.Како што зборат другиве Кифла бил добар голман, прошлиот пут ве утепавме без голман сеа со голман што праиме море?![]()
Како што зборат другиве Кифла бил добар голман, прошлиот пут ве утепавме без голман сеа со голман што праиме море?![]()
Како што зборат другиве Кифла бил добар голман, прошлиот пут ве утепавме без голман сеа со голман што праиме море?![]()
Момци само што се враќам од Париз-France,солиден меч изиграв така да загреан сум сега за со вас -Четврток.
Плави пазете се санирана е повредата ЧЕ ве рушам!!!
Едвај чекам да видам како ќе се одвива овој натпревар![]()
Момци само што се враќам од Париз-France,солиден меч изиграв така да загреан сум сега за со вас -Четврток.
Сега имаме уште појака одбрана и поуигран напад.Ќе биде тесно,освен ако не испопаѓаме сите кондиционо.
Ако не не повредат десетарда не им бега
--- надополнето: Oct 11, 2011 9:31 PM ---
И минатиот пат беше тесно на почеток, а и а бетон коа игравме ние губевме на почеток
Тоа ве оставаме да се радувате малце и после машината меле
Него шала на страна, го имате блу арми у тим поради тоа сум сигурен дека ќе изгубите![]()
Зашто бе баш тоа е фората...на форумов малце провокација и таму да се издувамеAjде ќе се видиме задутре да не се препукуваме пред време)