Не е дали е или не е проблем, него дали треба прашувам, пошо не сум бил досеаЈас ќе побарам сега човек,Power-MKD земи 150 денари.Кризни денови се слабо се стои со париве...ако не ти е проблем што си голман земи пари
Саат време мисламКолку трае утакмица 40 мин, саат? Од 20:30 е резервирано?
20:20 биди таму терминот е 50 минутиКолку трае утакмица 40 мин, саат? Од 20:30 е резервирано?
please say yesЕве, јас ќе најдам 1. Ќе ви потврдам за минута...
За жал тројца ме одбија поради обврски...20:20 биди таму терминот е 50 минути
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 19:46 ---
please say yes
Јас ќе побарам сега човек,Power-MKD земи 150 денари.Кризни денови се слабо се стои со париве...ако не ти е проблем што си голман земи пари
Не прашувај многу ти иди земи мрежичка некоја ко Меси ти ја пикнав меѓу нозетопката..За жал тројца ме одбија поради обврски...
Дај заангажирајте се сите!
Најде некој?
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 19:54 ---
Без разлика, сите доаѓајте! И минатиот пат фалеше човек, па се снајдовме.
Јас излегувам. Се гледаме таму! Во меѓувреме, ако прочита некој, нека се потруди да најде човек.
Тоа беше тактичко-техничко пуштање, со цел да ве окуражиме малкуНе прашувај многу ти иди земи мрежичка некоја ко Меси ти ја пикнав меѓу нозетопката..
Добра утакмица..честитки за победата.
Јас сум за атракции тука поканет од ваша страна,резултатот мање-више тој е...Тоа беше тактичко-техничко пуштање, со цел да ве окуражиме малку
Нели, на крај битен е резултатот
Фала за честитките, да ви се врати со победа
Ќе да беа 10-5 на крај неможеше да се доброи јебигаЈас сум за атракции тука поканет од ваша страна,резултатот мање-више тој е...
Колку заврши инаку точно ,знаете?9-5?
Бај д уеј...Очекувам во секој миг да се појави легендата на кајгана, Топче со неговите најлоши,провокантско-ганерски постови!