Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Леле како ми се играааа damn!!
Среќно плави размлатитеги! :pos:

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Плави :
_Ghost_
Cyber
Acid
Saeta Rubia
Urban_Mover

Црвени:
Mac))
Kaiser
lazzy^
Supervisor
alek-stuki
Cthulhu^
The Dude

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Кога се игра? Терминот е ист како на насловот :)
Не знам дали добро те разбрав ама за четврток е ова договарање во терминот што е во наслов напишан, тој фиксниот :).

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Не знам дали добро те разбрав ама за четврток е ова договарање во терминот што е во наслов напишан, тој фиксниот :).
Тоа прашував, дали е истиот термин... :)
Греење пуштија ли барем?

G

_Ghost_

Гостин
Кифла, Џеко, Руското дете...и сигурно има уште што не ми текнуваат што се немаат изјаснето.
пс Шурикен исто, рече ќе кажел до денес.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Другови, сега гледам дека во четврток настапувал Џибони, па ја као lifelong fan нема шанси да пропуштам тоа.

Значи не ме рачунајте, освен ако не испадне ептен да фалат играчи - во тој случај нема да сум педер и ќе дојдам. Ама како што гледам таман сте. : )

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дечки бе, за уште колку луѓе има местооо???????:D
Имај трпение да почекаш до вторник вечер, обично пуниме од стандардните што се договаравме од старт па ако остане место секој може да се убаци. Сеа чекаме уште неколку да потврдат или откажат. Значи малку стрпи се иако ко шо ми се чини ќе имаме места :).

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Јас ќе пишам утре,ама како што стои работава не гарантирам мое присуство...

Плави :
_Ghost_
Cyber
Acid
Saeta Rubia
Urban_Mover

Црвени:
Mac))
Kaiser
lazzy^
Supervisor
alek-stuki
Cthulhu^
The Dude

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Дечки бе, за уште колку луѓе има местооо???????:D
Можам да ти кажам за црвените. До сега (без Мац) сме 6, ама има уште 2-3ца (Гејмс, Кифла, Левак...) стандардни кои треба да кажат, така што од кај нас не ми се верува дека ќе има место.

Плавите до сега се 5 и би требало да чекаат уште 2-3ца, би требало да има место од кај нив овој пат, ама почекај да си кажат Рашан кид, Шурикен, Хак (ако оздравел). Ако откаже барем еден од кај нив (што е доста веројатно) ќе има место.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Можам да ти кажам за црвените. До сега (без Мац) сме 6, ама има уште 2-3ца (Гејмс, Кифла, Левак...) стандардни кои треба да кажат, така што од кај нас не ми се верува дека ќе има место.

Плавите до сега се 5 и би требало да чекаат уште 2-3ца, би требало да има место од кај нив овој пат, ама почекај да си кажат Рашан кид, Шурикен, Хак (ако оздравел). Ако откаже барем еден од кај нив (што е доста веројатно) ќе има место.
Само пази има стандардни кој можат да прејдат кај плавите што се имаат договарано од старт ко ти шо им попуни место минатиот пат така да сепак да почекаме сите стандардни да кажат дали ќе играат па после ќе пуниме места.

Еве Џеко сака да се откаже дека сме биле многу :).

Член од
6 октомври 2011
Мислења
21
Поени од реакции
16
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom