Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да бев фит ќе прејдев една утакмица откај вас со тебе да играм у одбрана, чисто за штос да видам моите како би ги чувал :D.

Ама и Џеко у пакет би го зел :D.

Пс. Шала :icon_lol:.

Џеко е мој само јас го чувам не го давам на друг :love:

Добро ме чуваш брат...не викам не:icon_lol:
Од 3 шута во гол 2 влегоа внатре...ама не е до тебе до мене е:icon_mrgr:
:love:

goldenboot.jpg

Да ти го направам меракот :D

Добро ме чуваш брат...не викам не:icon_lol:
Од 3 шута во гол 2 влегоа внатре...ама не е до тебе до мене е:icon_mrgr:
:love:

Џеко јас можам да го чувам ама не сакам (доста еднаш ми извади душа :D), другарче ми е и само заедно играме у пакет :icon_mrgr:.

Mислам дека не,не му одговара терминот.
А инаку не ни треба трансфер од црвената екипа,доволно добри сме и вака :icon_lol:

Ако можам барем со 70% да играм, ќе му играм фластер на Урбан Мувер така да тешко ќе ви биде пак да шибнете 3 гола :).

Океј бе Вори, не ме сфаќај одма погрешно, нели глеаш дека пробуем да ви се бутнам у екипа :))) Многу ги има црвени :D

Океј бе Вори, не ме сфаќај одма погрешно, нели глеаш дека пробуем да ви се бутнам у екипа :))) Многу ги има црвени :D

Не бре какво погрешно,се заебавав и јас :D Таман работа.
Абе колку ве има вас,толку не има и нас.Али единствен играч што би го зел од кај вас е само Топче и никој друг :icon_lol:(се зезам,ако сакаш да играш од кај нас,кажи слободно,ќе напрајме некоја ротација).

Хехехе ако,ако за тебе не правиме проблем другиве неможе!! :pos: xD

Ако можам барем со 70% да играм, ќе му играм фластер на Урбан Мувер така да тешко ќе ви биде пак да шибнете 3 гола :).

Ова се веќе потценувачки изјави.Урбан е супер играч,само екипата не ни зависи од еден човек.
Ние сме колектив :cool:

Не бре какво погрешно,се заебавав и јас :D Таман работа.
Абе колку ве има вас,толку не има и нас.Али единствен играч што би го зел од кај вас е само Топче и никој друг :icon_lol:(се зезам,ако сакаш да играш од кај нас,кажи слободно,ќе напрајме некоја ротација).

Чути уште не му тргнало реметењето,добро си реков дека почнуваат да реметат 2-3 дена пред утакмица :D

Ова се веќе потценувачки изјави.Урбан е супер играч,само екипата не ни зависи од еден човек.
Ние сме колектив :cool:

Не се потценувачки, ќе ви биде потешко да дадете гол ако на еден од вашите напаѓачи играм фластер а Урбан ми остави опасен впечаток а некого секако морам да чувам, ќе видам на терен како ќе се договорам со моите :).

Не ве поценувам се подобро играте ама овој пат клучна ќе биде одбраната, веќе 2 утакмици ви даваме по 4 гола така да ако ве симнеме на 2 гола ќе биде ТОП а делумно тоа ќе биде и моја задача ;).

Пс.Мене не ме сакате значи, навреден сум :D.

Не се потценувачки, ќе ви биде потешко да дадете гол ако на еден од вашите напаѓачи играм фластер а Урбан ми остави опасен впечаток а некого секако морам да чувам, ќе видам на терен како ќе се договорам со моите :).

Не ве поценувам се подобро играте ама овој пат клучна ќе биде одбраната, веќе 2 утакмици ви даваме по 4 гола така да ако ве симнеме на 2 гола ќе биде ТОП а делумно тоа ќе биде и моја задача ;).

Јас вака што ве читам се повеќе добивам желба за играи почнувам да се враќам во форма.Тоа е добро продолжите така!! :D
Пс. Многу некако ми е уште 5 дена чекање ми се игра фудбал (n)(hate winter)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom