Фрчкоски во 2001 година предал строга државна тајна

Б

Бат Елохим

Гостин
а да се најдеше некој мајчин да му го свирне меѓу рогови.. арно ќе беше...не ми е јасно бе..
кај му е акалот? Уште за претседател се кандидира!! и што е уште побетер луѓе гласаат за него!!!
алооооооооооо!!!

Член од
22 април 2008
Мислења
405
Поени од реакции
28
Frcko - Ivanov na MTV 1

Абе Иванов знае да зборува како што треба да не забегува од темата за која се зборува, јас не сум тој што треба да кажува ама според начинот на кој зборува Фрчовски овој не знае да поврзе 2 збора :toe::kesa:

Член од
2 април 2007
Мислења
394
Поени од реакции
13
Ѓорѓи врска нема- една саглам мисла да сложеше.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Фрчкоски во 2001 година предал строга државна тајна, од големиот чалам и комплекс на неталентиран политичар кој постојано еволуира. За жал, Македонија ја чинеа губење на животи. Колку и да изигрува мангуп со расипан речник, длабоко во душата има немир кој ќе го измачува цел живот.Нема чест да се соочи со одговорноста, но има грижа на совеста која ќе го гризе постојано.

Z

Zona Pelucida

Гостин
Фрчкоски во 2001 година предал строга државна тајна, од големиот чалам и комплекс на неталентиран политичар кој постојано еволуира. За жал, Македонија ја чинеа губење на животи. Колку и да изигрува мангуп со расипан речник, длабоко во душата има немир кој ќе го измачува цел живот.Нема чест да се соочи со одговорноста, но има грижа на совеста која ќе го гризе постојано.
Ova u stabot ti go kazaa?Smesni ste mi site kako slepo veruvate,se gleda ustvari vo sto veruvate:vozbud:Horhe mislam,noootttt:vozbud:

Член од
26 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
212
sdmovcinja tesko e ali toa e mora da se pomirite krajot poleka ali sigurno vi doaga zatoa smireno i dostoisveno izdrzete

Кралот Марко

Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Ova u stabot ti go kazaa?Smesni ste mi site kako slepo veruvate,se gleda ustvari vo sto veruvate:vozbud:Horhe mislam,noootttt:vozbud:
Парадоксално е да мешаш шпански серии кога сакаш да одбраниш каубоец со рејбанки. Возбудата без потреба ја активираш бидејќи ќе ти треба на 5 Април од 7-19 часот. После тоа ќе следи разочарувањето, па неизбежното плачење, па заговорот, па организација на предвремени избори и се така.

Член од
2 април 2007
Мислења
394
Поени од реакции
13
sdmovcinja tesko e ali toa e mora da se pomirite krajot poleka ali sigurno vi doaga zatoa smireno i dostoisveno izdrzete
Иванов и Фрко се иста школа-
А и двајцата се за никаде.
Така да не би се радувал дури и да сум симпатизер на ВМРО на неговата победа.

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Иванов немал функција во ниту една партија, те молам не го прљај со Фрчко.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
pa toj da imase griza na sovest nemase da se kandidira be druze...sto ocekuvas od covek koj zivee cel zivot na tug grb....parazit debilen koj vesto
mutira i se prilagoduva ....:toe:....ekspert

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Иванов немал функција во ниту една партија, те молам не го прљај со Фрчко.
Имал бе како немал ,не се праи зорле слеп ,да не беше баба му и соц младина на југославија кај што жена му била секретарка и кај што се запознал со неа?!

Кралот Марко

Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
pa toj da imase griza na sovest nemase da se kandidira be druze...sto ocekuvas od covek koj zivee cel zivot na tug grb....parazit debilen koj vesto
mutira i se prilagoduva ....:toe:....ekspert
Токму таквите како него навидум надуени и арогантни подлизурковци, немаат мир кога се сами, верувај се јадат во себе. Затоа постојано лаат и бараат друштво, зошто сами какви се за никаде не се. Длабоко сум уверен во себе.

П.С.Го издава јазикот, кој некако му смета во устата па постојано го врти некаде и не знае каде да го стави.:toe:

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
Ѓорѓи врска нема- една саглам мисла да сложеше.
А зашто пак Шврчковски..мнооогу често посегнуваше по чашата..овојпат со вода наполнета..а ???
:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom