Bratot
Стоик и Машкртник!
Пак менување на димензии за да се тргне од фокусот еден ништожник како Фрчковски со сета негова 20 годишна антимакедонска заслуга.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај кратко и јасно да сумираме:
Кој, со што и како и дали уопште од владеачкиов состав ја задолжил Македонија?
КОЈ?
Еден по еден редете ги ако сакате...
и дајте ми ЕДЕН... само еден позитивен ФАКТ со кој што ќе се гордеете и ќе тврдите дека ете... тој и тој.... член на депебенео на Гвуевски,тогаш и тогаш,таму и таму... направи потег,добрина со која што донесе бенефит за сите граѓани на Македонија и општо за државата..
Со пример молам.
Само ЕДЕН !
Чив дуел?
Абе со ова ЏДП БДП УПМ ми наликуваш на Љубче до 2001-ва година.
Еден член на една друга тема убо ти објасни твоите бројки за некој си БДП кои ги повторуваш во секој трет пост, се само една демагогија во недостаток на аргументи и факти.Си се запрашал некогаш за колку се зголемија трошковите за овие 3 години ?Свид милк......
Токму на ова мислев кога кажав дека вистината ќе ви се удри од глава.
Прво прифатиа Република Македонија (Скопје), па потоа ја вратија двојната формула....која патем ќе трае до завршетокот на изборите :jaj:
Не бе, треба да кажат, зошто денес коага државата има најголем буџет во нејзината историја, Македонецот најбедно живее ?
Да и по 3 години власт на ВМРО пак сме БЈРМ
И по 3 години власт пак го имаме истото знаме
И по 3 години власт пак ништо не се измени во територијалната поделба
И по 3 години власт не се најде некој да го даде на суд Фрле за ова
До некна за Ѓорѓе се фалевте дека предавал дууууууууури Атина ,а за Фрле ви смета? :jaj:
За ова бесилка бе директ!
Frcko - Ivanov na MTV 1
Не се пали многу - земи воздух- не си во средно(или можеби си?).abe ke ve zbrise narodov debili komunjarski