dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.365
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо страшно, само како потврда од кај ги заработуваш парите, пишуваш што работиш, линк ставаш до профилот на апворк пример, и тоа е тоа.Пајонир ми го бара ова..
Ова Бизнис левел неам појма што е....
Акаунт верификејшн е за слика од лична карта..
Прегледај го приврзокот 222394
Една година го користам Пајонир и до сега не ми побарале нешто вакво..што се дешава ако не им пратам лична?
Ако некој сака да го замарам со прашања и сакада помогне нека пише ПП![]()
Зашо да намалуваш? Јас би зголемил. Ова $10 е малку. Колку искуство имаш и од која земја ти е клиентот?Ме интересира доколку имате искуство со remote работа. Имам најдено клиент за кој работам 20 часа неделно па сега треба да се префрлам на 40 часа и да му дадам понуда. Ме интересира дали доколку за 20 часа го плаќа саатот $10 за 40 саати да продолжам со иста сатница, или да намалам дека ќе бидат повеќе часа или да зголемам бидејќи повеќе време ќе сум достапен. Ваши искуства/мислења?
И доколку некој работи мануал + аутоматион тестинг како се движи сатница?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jaс си го ценев саатот на 30еур. Без платформидирект комуникација со клиенти.
Ама ти сигурно у NASA работишJaс си го ценев саатот на 30еур. Без платформидирект комуникација со клиенти.
Што работиш и колку години искуство? И дали 30 еур за фул тајм или за повремени проекти?
Sent from my iPhone using Tapatalk
На почетник како мене што сака да работи онлајн,со одлични познавања на англиски и компјутери,што му препорачуваш,на кој сајтови,каква работа и слично,евети како искусен со 10+ годишно искуствоНе беше fulltime, 10+ години искуство. Клиенти од USA.
Би ти препорачал да набилдаш искуство во некоја фирма барем 3-4 години.На почетник како мене што сака да работи онлајн,со одлични познавања на англиски и компјутери,што му препорачуваш,на кој сајтови,каква работа и слично,евети како искусен со 10+ годишно искуство
Outsourcing, мислам логично е ако заглавиш да побараш помош, ќе платиш нешто ама јбг.Друштво,
Во преговори сум на Upwork со еден клиент за работа. Ова ми е прв проект. Ме интересира следново:
Проектов за кој преговараме е голем и сложен, но сепак мислам дека ќе можам да го завршам.
Ме интересира, што ако во некоја фаза од работава заглавам со работа и не можам да продолжам понатаму? Какви последици би се појавиле ако се откажам (освен што веројатно би имал негативни поени на мојот профил)?