Фризури

Член од
28 ноември 2008
Мислења
92
Поени од реакции
1
Ја фенирам...секогаш,ама кога е влажно времето ми се прават локни,што го мразам мн мн мн....2пати месечно одам на фризер и така

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Косата најчесто ми е како на тошенце на аватаров :) на фризер на 2,3 недели

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
мојата коса лесто се обликува, за 5 минути можам да ја испеглам и за исто толку да ја извиткам со фигаро, најчесто го применувам првото, а виткањето најчесто за посвечени прилики. Не сум се фарбала никогаш, само еднаш се шатирав со малку посветли нијанси, така да фризер посетувам на секои 3-4 месеци или пак за некои посебни прилики

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Имам права коса и не практикувам да експериментирам со неа ниту пак некои кујзнае какви фризури.Локни уопште не ми држат имам многу мека коса, не сум се фарбала ама затоа ја пеглам и ја горам :pipi:

DeepPurple

* Belly Fairy *
Член од
16 јануари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
10
Обожавам да одам на фризер. планирам утре да одам, ке ја кратам косата, а може малку и некое праменче:pipi::pipi:

ηιкσlα

ılılı Сакам Зеленко ılılı
Член од
27 февруари 2009
Мислења
173
Поени од реакции
4
Обожавам секогаш да ми е направена флизурата,и многу се аресам:)

Tea ^^

★ loli pop ★
Член од
15 октомври 2008
Мислења
187
Поени од реакции
8

долга, едноставна, слатка,секогаш би ме имресионирала

Б

Бат Елохим

Гостин
долго време имав кратка коса...со машинка на 3-5 и секоја чест на дечкото во Лептокарија што ме шишаше, ептен добри кратки фризурчиња знае да прави.

Ама сега ја пуштам косата (после 6 години) и имам едно патетично репче, а остатокот од косата го фаќам со венче оти не ми е доволно долга. Ама пуста радост за репче...:tv:

Сандар

Heartagram's child
Член од
27 ноември 2008
Мислења
168
Поени од реакции
2
Ова летто mohawk ќе се стрижам...:je:

Член од
2 ноември 2008
Мислења