dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Јас очекувам другиве тимови, да не се ни замараат многу против нив. Сите секако ги мразат ПСЖ во Франција, зошто екипиве до крај не би ладеле муда против Лил?Веројатно 95% од фудбалскиот свет навива за Лил овие последни две кола.
Трагедија би било сега да се лизнат.
На пример доколку Насер даде мрсни суми на пари за ако извадат бодови против Лил ?Јас очекувам другиве тимови, да не се ни замараат многу против нив. Сите секако ги мразат ПСЖ во Франција, зошто екипиве до крај не би ладеле муда против Лил?
Секако ќе освои идната година и годините после тоа, не гледам зошто баш оваа година би била толку битна и посебна па да фрла пари (истите може да ги даде како инвестиција за подобар играч/и). Со оглед да на ТВ правата и финансиската ситуација, купи продај веројатно ќе се случува во лигата.На пример доколку Насер даде мрсни суми на пари за ако извадат бодови против Лил ?
Еве им го тоа нерешено вечер што можеа да си го дозволат.Нема потреба веќе Лил и да ги добие двата меча. Можат и едно нерешено да си дозволат.
A so ke bide u slucaj da Lil izgube a PSG neresno so isti bodove koj ke bide prv?Ќе победат бе. Мене ме плаши да не проработи она пичкарското во нив, да чуваат минимално водство и да се браннат до 90+
Лил шампиониKe ми биде мило ако Лил го земе првенството, и ги посерат ѕвездиве на ПСЖ.
Јилмаз уелкам то ПСЖ - бест голс асисстс хајлајтс?Сега Арсенал одма ќе им соберат некое ново црнче.