Фото натпревар #386 -Куче/кучиња

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.195
Поени од реакции
13.830
дечки, сори јас пак ќе мрчам....ама ова не е тема покажи животно туку натпревар за фотографија со тема животни. Ама џабе ќе зборам така?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.357
Поени од реакции
15.554
дечки, сори јас пак ќе мрчам....ама ова не е тема покажи животно туку натпревар за фотографија со тема животни. Ама џабе ќе зборам така?
Јас тоа што го замислив, го прикажав на сликата. Да има карактеристики на убава слика, а централно место да биди објекто/субјектот што сакаме да го прикажиме

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.324
Поени од реакции
3.715
Не знам за другите но со мојата слика јас би предложил да се пушти осамен од трајче манев или скитник од јаков дренковски и така некоја минута да се загледа и помисли на „кучешкиот живот“ претопен во многу човечки приказни...

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.195
Поени од реакции
13.830
Не знам за другите но со мојата слика јас би предложил да се пушти осамен од трајче манев или скитник од јаков дренковски и така некоја минута да се загледа и помисли на „кучешкиот живот“ претопен во многу човечки приказни...
Твојата е скоро океј ама пусти шепи скратени
Автоматски споено мислење:

Јас тоа што го замислив, го прикажав на сликата. Да има карактеристики на убава слика, а централно место да биди објекто/субјектот што сакаме да го прикажиме
Не сакав да каѓувам оваа е океј оваа е….па ги ставив сите заедно

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.324
Поени од реакции
3.715
Твојата е скоро океј ама пусти шепи скратени
За жал сум сликал само две слики, првата ми е некако многу широка а оваа сум зумирал но изгледа премногу ...

IMG_0223.jpg

Attachments

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.195
Поени од реакции
13.830
Член од
6 ноември 2024
Мислења
852
Поени од реакции
1.579
А стварно кафанска фаца има кучево
Загар мешанец, преовладува генот на балкански гонич со примеси од посавски гонич. Генерално многу паметни животинки и одлични другари! Греота е ова да талка по улици, кафанско никако не е.

Kajgana Shop

На врв Bottom