Takaдечки, сори јас пак ќе мрчам....ама ова не е тема покажи животно туку натпревар за фотографија со тема животни. Ама џабе ќе зборам така?
Јас тоа што го замислив, го прикажав на сликата. Да има карактеристики на убава слика, а централно место да биди објекто/субјектот што сакаме да го прикажимедечки, сори јас пак ќе мрчам....ама ова не е тема покажи животно туку натпревар за фотографија со тема животни. Ама џабе ќе зборам така?
Не знам за другите но со мојата слика јас би предложил да се пушти осамен од трајче манев или скитник од јаков дренковски и така некоја минута да се загледа и помисли на „кучешкиот живот“ претопен во многу човечки приказни...дечки, сори јас пак ќе мрчам....ама ова не е тема покажи животно туку натпревар за фотографија со тема животни. Ама џабе ќе зборам така?
,,,zatvaraj tema,,,ete go pobednikot,,,
Твојата е скоро океј ама пусти шепи скратениНе знам за другите но со мојата слика јас би предложил да се пушти осамен од трајче манев или скитник од јаков дренковски и така некоја минута да се загледа и помисли на „кучешкиот живот“ претопен во многу човечки приказни...
Не сакав да каѓувам оваа е океј оваа е….па ги ставив сите заедноЈас тоа што го замислив, го прикажав на сликата. Да има карактеристики на убава слика, а централно место да биди објекто/субјектот што сакаме да го прикажиме
А стварно кафанска фаца има кучевоЗа жал сум сликал само две слики, првата ми е некако многу широка а оваа сум зумирал но изгледа премногу ...
Прегледај го приврзокот 445833
Загар мешанец, преовладува генот на балкански гонич со примеси од посавски гонич. Генерално многу паметни животинки и одлични другари! Греота е ова да талка по улици, кафанско никако не е.А стварно кафанска фаца има кучево