Фото натпревар #385 - Улична Фотографија

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.413
Поени од реакции
28.637
Уф ама добра шерпа, ќе ја плеснеш пред работа, после работа ќе се вратиш и уште ќе се тресе.

Инаку зошто постојано учествуваш со вакви слики? Фетиш ти е да правиш вакви кандид фотки?
Поарно вакви слики што става од рандом луѓе , затоа што може да стави од тебе или од мене. Знаеш со каква колекција на слики располага.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.739
Поени од реакции
37.735
Поарно вакви слики што става од рандом луѓе , затоа што може да стави од тебе или од мене. Знаеш со каква колекција на слики располага.
...не си давај комплимент и значајност, инаку да имам слика од зурла кога ја поставил тука јавно на аватарот, стварно врло згоден :rolleyes:, а одозгора и врло паметан, пакетич прав! (y)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.413
Поени од реакции
28.637
...не си давај комплимент и значајност, инаку да имам слика од зурла кога ја поставил тука јавно на аватарот, стварно врло згоден :rolleyes:, а одозгора и врло паметан, пакетич прав! (y)
Супер, таман фатите се , спојте се заедно. Ако не во една во повеќе пози. Видите која најдобро ќе фати и тогаш може ќе стигнете до IQ 80.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.863
Поени од реакции
4.815
Forum so pravilata od 2001 ne dozvoluva da prikacam fotografija pogolema od 3 Mb cccc

Прикачениот податок е премногу голем.

Kajgana Shop

На врв Bottom