- Член од
- 28 август 2013
- Мислења
- 4.491
- Поени од реакции
- 13.719
Со ова педерчево со веспа... Мислам не.
Со ова педерчево со веспа... Мислам не.
Поарно вакви слики што става од рандом луѓе , затоа што може да стави од тебе или од мене. Знаеш со каква колекција на слики располага.Уф ама добра шерпа, ќе ја плеснеш пред работа, после работа ќе се вратиш и уште ќе се тресе.
Инаку зошто постојано учествуваш со вакви слики? Фетиш ти е да правиш вакви кандид фотки?
...не си давај комплимент и значајност, инаку да имам слика од зурла кога ја поставил тука јавно на аватарот, стварно врло згоденПоарно вакви слики што става од рандом луѓе , затоа што може да стави од тебе или од мене. Знаеш со каква колекција на слики располага.
Супер, таман фатите се , спојте се заедно. Ако не во една во повеќе пози. Видите која најдобро ќе фати и тогаш може ќе стигнете до IQ 80....не си давај комплимент и значајност, инаку да имам слика од зурла кога ја поставил тука јавно на аватарот, стварно врло згоден, а одозгора и врло паметан, пакетич прав!
![]()
Знам.Поарно вакви слики што става од рандом луѓе , затоа што може да стави од тебе или од мене. Знаеш со каква колекција на слики располага.
Од сталкер какви слики очекувашЗнам.![]()
Ајде можда кога ќе има фотонаптревар за најзгоден маж ќе стај слики од насОд сталкер какви слики очекуваш![]()
Само се надевам анонимно, освен ако не ја наљутиме да не тагнува.Ајде можда кога ќе има фотонаптревар за најзгоден маж ќе стај слики од нас![]()