Фото натпревар #385 - Улична Фотографија

Член од
31 август 2021
Мислења
451
Поени од реакции
2.515
На темава може да се постираат фотографии кои документираат искрени и непоставени моменти од секојдневниот живот на јавни простори.

1.
1000033211.jpg

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.811
Поени од реакции
14.992
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.750
Поени од реакции
37.745
...улична фотографија не значи улицата да ја фотнеш, туку тоа што е во неа интересно, ги вртев сите мои фотографии што е во тој контекс, а централно во нив да е човекот како најинтересен субјект на улица, од фотка како двајца возрасни играат табла и такво не им дреме дека се покрај улица и ова чупево со интресен колоритет, се одлучив за оваа, а ти што ја гледаш како сексуален објект и мислиш дека ми е фетиш, тоа е твое мислење!

Последно уредено:

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.811
Поени од реакции
14.992
...улична фотографија не значи улицата да ја фотнеш, туку тоа што е во неа интересно, ги вртев сите мои фотографии што е во тој контекс, а централно во нив да е човекот како најинтересен субјект на улица, од фотка како двјаца возрасни играат табла и такво не им дреме дека се покрај улица и ова чупево со интресен колоритет, се одлучив за оваа, а ти што ја гледаш како сексуален објект и мислиш дека ми е фетиш, тоа е твое мислење!
Убаво прашав, можда си фотограф што сака да прај точно такви слики. Инаку, ни улица видов ни двајцата со таблата.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.750
Поени од реакции
37.745
Убаво прашав, можда си фотограф што сака да прај точно такви слики. Инаку, ни улица видов ни двајцата со таблата.
...убаво ти одговорив, но ти не ме разбираш или така сакаш да ме разбереш, инаку еве ова ми беше втората опција за улична фотографија.

IMG_0821.JPG

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.811
Поени од реакции
14.992
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.750
Поени од реакции
37.745
Да, ова е скроз точно. Како човек којшто има работено на крузер, можам да потврдам. Многу колеги ми имаат кажано дека бајаги ебнале.
...отварачот на гласањето се занесе во секс тема! :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom