Јаооо брате свака част !
Ај ако не ти е тешко процедурата што како иде онака ме занима
Фала, фала, ......а за процедурата..... ахххх не можам да ти ја објаснам тука треба да ти пишувам едно 10 дена
, не е така едноставно. Ако сакаш може да ти пратам форуми кај што има туторијали и се е објаснето. После даунлодирај фотошоп и удри на вежбање.
--- надополнето: Oct 20, 2011 7:53 AM ---
чудно како се немаме сретнато на некој од форумите зошто и јас до пред година дена бев доста активен на ВТ форумите и бев во контакт со уште два тројца македонци кој исто активно се занимаваа а ете со тебе се немаме сретнато, кажи ми имаш профил на Dart, активен си таму ? еве иначе мој DA може имаш наидено на некој мој Chop
http://sumar4e.deviantart.com/
Не немам профил на deviantart а и не ми ни требало, единствено нешто што сум даунлодирал од таму патерни, четки итн. Инаку идев на овие форуми Carchops, PS garage, Photoshopchop.........хммм сум ги заборавил другите.
--- надополнето: Oct 20, 2011 8:00 AM ---
Он: zocc ај ако не те мрзи, пимпни ми ја мојава омилена кола
Вака сега, прво, сликата што си ја ставил е во многу мала резолуција, обично работам на минимум 1600 x 1200 px. Второ, на колава нема што да се доработува топ е. Ова е доработена верзија (вистинска), стандардната не е оваква. И трето, кога би имал време би изработил еден ваков масл кар
Инаку имам нешто вака слично незавршено мислам на компјутер ако го завршам ке го ставам тука.
--- надополнето: Oct 20, 2011 8:04 AM ---
инаку јас имам желба голема за photoshop само незнам програм некој за тоа ако има некој вака да ми каже некој програм со кој можам добри фотки да правам инаку топ се сликиве
Па нели го пиша
Photoshop, така и се вика програмот, симни го од нет и почни полека. А Paint батали, не го бива, играчка за мали деца.
--- надополнето: Oct 20, 2011 8:10 AM ---
Пеинт.
Зоц,браво за сликите,вака одприлика за колку време ги правиш?
Фала ти, зависи што сакаш да постигнеш, значи релативно е, можеш и за еден ден а може и за 10 дена. Мене од прилика ми требаа од 7-10 дена пошто некогаш ми се случува да немам инспирација и така си стои колата.