- Член од
- 18 септември 2005
- Мислења
- 318
- Поени од реакции
- 12
Обожавам фотографија,мое омилено хоби!
Слободното време,а посебно прошетките и некои интересни моменти ги обележувам со фотографирање.
Прашањето е следно:Јас едноставно не можам да се одвојам од филмот,но употребувам и дигиталец.Вадам фотографии и на двата начина кои ми причинуваат задоволство!Дали Вие откако се појавија дигиталците потполно го откачивте стариот метод на фотографирање!?
Слободното време,а посебно прошетките и некои интересни моменти ги обележувам со фотографирање.
Прашањето е следно:Јас едноставно не можам да се одвојам од филмот,но употребувам и дигиталец.Вадам фотографии и на двата начина кои ми причинуваат задоволство!Дали Вие откако се појавија дигиталците потполно го откачивте стариот метод на фотографирање!?
) Smeski!! Pa, eve sega na sekoj cekor sekade ima digitalni foto studia. Inaku kako od hobi go rabotam toa. Ne sekogas, koga ke mi e keif, pa super mi se digitalcite zosto mozam malku barem da ja obrabotam fotografijata vo PhotoShop (pod uslov ako mi treba za nesto), a sekako go cuvam i originalot, takva obrabotena e samo za nekoja namena ako mi treba. Zosto sepak, originalot dobien so upotreba na performansite na aparatot e sosem poinakov i porealen otkolku so mokta na PhotoShop. Izgoren sum za nekoj podobar i profesionalen digitalen aparat od markata na Canon ili najnoviot na Sony sto go imaat, ama za toa ke pocekam
))) имам и дигиталец ама најмногу шмек имаат фотки на филм.