Формула 1 - сезона 2025

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2025?

• 04. Lando Norris - McLaren Mercedes

• 81. Oscar Piastri - McLaren Mercedes

• 16. Charles Leclerc - Ferrari

• 44. Lewis Hamilton - Ferrari

• 1. Max Verstappen - Red Bull Honda

• 30. Liam Lawson - Red Bull Honda

• 63. George Russell - Mercedes

• 12. Andrea Kimi Antonelli - Mercedes

• 14. Fernando Alonso - Aston Martin Mercedes

• 18. Lance Stroll - Aston Martin Mercedes

• 10. Pierre Gasly - Alpine Renault

• 7. Jack Doohan - Alpine Renault

• 31. Esteban Ocon - Haas Ferrari

• 87. Oliver Bearman - Haas Ferrari

• 22. Yuki Tsunoda - Racing Bulls Honda

• 6. Isack Hadjar - Racing Bulls Honda

• 23. Alexander Albon - Williams Mercedes

• 55. Carlos Sainz Jr. - Williams Mercedes

• 27. Nico Hülkenberg - Kick Sauber Ferrari

• 5. Gabriel Bortoleto - Kick Sauber Ferrari

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.555
Поени од реакции
789
Не сум многу упатен што како е со сопствеништвата, и дали спортклуб ќе постои у хрватска/словенија итд.
Спорт Клуб ќе постои во Хрватска и Словенија, ама за тука нема да има никакви права и нема да може да се гледа. Сите преноси од СК се селат на Арена од недела вечер и ова важи за пазарите во Србија, Македонија, Црна Гора и Босна. Воопшто не сме засегнати во поглед на тоа дали ќе има преноси или не, единствено се менува каналот каде што ќе се гледа Формула 1.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.396
Поени од реакции
10.776
Спорт Клуб ќе постои во Хрватска и Словенија, ама за тука нема да има никакви права и нема да може да се гледа. Сите преноси од СК се селат на Арена од недела вечер и ова важи за пазарите во Србија, Македонија, Црна Гора и Босна. Воопшто не сме засегнати во поглед на тоа дали ќе има преноси или не, единствено се менува каналот каде што ќе се гледа Формула 1.
Што мене како корисник на А1 многу ми мења пошо ние немаме Спорт клуб.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.455
Поени од реакции
38.562
За Формула 1 да, ама проблем е за тенис, на пример. Тоа што Спорт Клуб пренесуваше од слемови и мастерси го имаше на повеќе канали. Арена сега не знам како ќе го постигне тоа со права за 500 спорта, лиги, чуда, врагови.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.555
Поени од реакции
789
Што мене како корисник на А1 многу ми мења пошо ние немаме Спорт клуб.
Па ептен ти мења. Отсега ќе можеш да гледаш и Формула1 и Еуролига во кошарка и Бундес Лига во фудбал и тенис и се што одеше на СК, бидејќи ќе оди на Арена.

За Формула 1 да, ама проблем е за тенис, на пример. Тоа што Спорт Клуб пренесуваше од слемови и мастерси го имаше на повеќе канали. Арена сега не знам како ќе го постигне тоа со права за 500 спорта, лиги, чуда, врагови.
Проблем ко проблем, ќе го решат. Ќе додадат повеќе канали, повеќе коментатори, ќе бидат единствен спортски канал во регионов.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.396
Поени од реакции
10.776
Па ептен ти мења. Отсега ќе можеш да гледаш и Формула1 и Еуролига во кошарка и Бундес Лига во фудбал и тенис и се што одеше на СК, бидејќи ќе оди на Арена.

Проблем ко проблем, ќе го решат. Ќе додадат повеќе канали, повеќе коментатори, ќе бидат единствен спортски канал во регионов.
И арена моментално на 5ка дава пикадо и европско репризи со месеци веќе. И не мора да ги даваат сите можни глупи текми од Француско и Италјанско, а и сигурно ќе додадат некој канал плус.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.574
Поени од реакции
3.639
Срџан и Паја се најдобри коментатори за Ф1.
Не знам кои би биле на Арена?

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.419
Поени од реакции
5.967
Официјално редбул го трампаа болидот со рејсинг булс :pos:
Мора да се признае дека грми ливериво. Предобро стои бела боја на ф1 болид, може и затоа што не ја гледаме пречесто

Член од
11 април 2012
Мислења
4.815
Поени од реакции
5.602
Боље да не се заебаваат, грми болидот со овие бои

Член од
14 август 2010
Мислења
1.258
Поени од реакции
1.523
Откаде оваа информација? Откажана била Сузука, како да не..

Kajgana Shop

На врв Bottom