Формула 1 - сезона 2024

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2024?

• Серхио Перез - Ред Бул Хонда

Гласови: 0 0,0%
  • Логан Сарџент - Вилијамс Мерцедес

• Жу Гванжу - Кик Заубер Ферари

• Валтери Ботас - Кик Заубер Ферари

• Кевин Магнусен - Хаас Ферари

• Нико Хулкенберг - Хаас Ферари

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.174
Поени од реакции
46.354
Aj mora da se pofalat Meklaren, ne e mala rabota da osvojat titula vo konstruktori koja ja cekaat od 98ma mislam, ama ke im ostane gorkoto cuvstvo za nizata greski sto gi napravija koi go kostaa Noris dosta bodovi vo bitkata za vozackata titula, ako izigraa pametno ke se otvorea sansi titulada i tuka da se resava tokmu denes i ni skratija golema neizvesnost godinava.

Sledna godina e enigma, ke vidime kako ke se odnesuvaat bolidite i kakvi promeni ke donesat timovite, sto naucile od sezonava i slicno, ne bi se sudel da go otpisam Maks i Redbul tuku taka, mozeme da se vodime i po toa kako iznenadija Meklaren godinava so site tie promeni sto gi donesoa.

Sledna mislam deka e zadnja godina so postoeckive pravila, posle gospod neka ni e na pomos so novite promeni i pravila sto sledat koi moze i da donesat odredena destrukcija na ovoj sport, ke vidime, togas za togas, sea mala padnja do 14ti Mart i Melburn, koga pocnuva novata sezona.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.728
Поени од реакции
12.758
Колку и да сакав Ферари да освои, ова што го направи Мекларен е за страшен почит.
Од еден од најлошите ( ако не и најлош ) болид пред 2 години, до титула годинава :bravobe:

Расел, лузериште.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.567
Поени од реакции
4.546
Требаше лименкиве да го пазарат Саинц доколку веќе се знаело дека Чеко ќе јади клоца на крај од сезона.
Далеку покорисен ќе им беше од било кој што ќе дојде во Ред Бул барем според мене.
Ќе скапи во Вилијамс кутриот, ќе се бори за едвај двоцифрен број на поени.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.141
Поени од реакции
42.880
не е некое шофериште Лосон, али нема боље, со оглед на тоа дека академијата страшно затаи последниве неколку години.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.151
Поени од реакции
10.083
Јуки со ништо не заслужи повеќе од било кој рандом шофер да вози редбул, крајно неконзистентен и нестабилен.

Член од
20 јуни 2018
Мислења
120
Поени од реакции
365
Јуки е класа над Лавсон го искина во квалификации 6-0, на Рикардо кариерата му ја заврши. Проблемот е што Ред Бул бараат втор возач, не сакаат Макс да има колега ко Јуки кој тешко ке прима тимски наредби и нема баш лесно да ги исполнува желбите на Макс.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.151
Поени од реакции
10.083
Јуки едино што може е да му изгуби пола круг на Макс за да го помине. Ако не излета пробувајќи да се одржи пред него.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.831
Поени од реакции
4.429
Јуки е класа над Лавсон го искина во квалификации 6-0, на Рикардо кариерата му ја заврши. Проблемот е што Ред Бул бараат втор возач, не сакаат Макс да има колега ко Јуки кој тешко ке прима тимски наредби и нема баш лесно да ги исполнува желбите на Макс.
Кој и да е, ќе биде згазен од Макс.

Kajgana Shop

На врв Bottom