Формула 1 - сезона 2012

Член од
14 август 2010
Мислења
1.223
Поени од реакции
1.481
Fetel neka mu blagodari na Weber sto gi kocese site so svezi gumi dodeka ovaj pravese brzi krugovi so podistroseni, ali taja taktika e sosema vo red, uste malce posporo da vozese Weber, mozea i 1-2 pobeda da izvadat, samo Weber izgleda se uplasi da ne bide toj vtoriot vo takvata 1-2 pobeda, kako da e da se nadevame na interesna trka vo Kanada na najsrekniot datum za ucenicite - 10ti Juni ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Шо напрај алонсо парче жити се, Хамилтон го помина низ боксот. Едно парчееее, те молам. Да речеше дека Фетел напрај парче ќе ти држеше вода муабето...
Добро,не направи Алонсо туку Ферари колективно,Алонсо само си ја заврши работата што не направи ниту една грешка во текот на трката за претекнувања не видовме од никого никакво претекнување,Ред Бул си имаа одлична стратегија и Вебер многу му помогна на Фетел но сепак и Фетел извозе беспрекорно а за Хамилтон јбг кога се неандерталци во питот на Мекларен.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
И така јас заспав уште еден час и 25 минути повеќе од предвиденото за денес.

Честитки за Вебер. Барем сме сведоци на историја, пак ! :)

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
ЧЕСТИТКИ ДО ВЕБЕР ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА.
СЛЕДИМЕ ДОСТА ИНТЕРЕСНА СЕЗОНА АКО НЕ И НАЈ ИНТЕРЕСНАТА ВО ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ГОДИНИ.ВО ПОСЛЕДНИТЕ 2-3 ТРКИ МЕКЛАРЕН СЕ КАТАСТРОФА :mad:ДА ТИ ЕБ.М И РАТАРДИРАНИТЕ МЕХАНИЧАРИ НА СЕКОЈА ПАТЕКА ГРЕШКИ ПРАВАТ:tapp:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.674
Епа би било добро да се смени тактиката на ферари што ја има со еден јак и втор послаб возач. Алонсо и Фетел би биле страшна двојка.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Епа би било добро да се смени тактиката на ферари што ја има со еден јак и втор послаб возач. Алонсо и Фетел би биле страшна двојка.
И да се јадат мегу себе цело време ?
Ти текнува на Мекларен 2007 ?;)
Aлонсо е таков карактер што сака да биде единствен во тимот.

S

Stivie G

Гостин
Фетел ќе биде прв возач и завршена работа ;). Ако не нема ни да го добијат.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Фетел ќе биде прв возач и завршена работа ;). Ако не нема ни да го добијат.
Фетел никогаш нема да биде прв возач во Ферари покрај Алонсо тоа да биде јасно.
Поради тоа и го не го сакаат а да го сакаат Фетел одма ке потпише:)

S

Stivie G

Гостин
Фетел никогаш нема да биде прв возач во Ферари покрај Алонсо тоа да биде јасно.
Поради тоа и го не го сакаат а да го сакаат Фетел одма ке потпише:)
Ни тој не е луд да оди кај нив за да биде втор возач, еве вака како прв во Ред Бул има големи шанси да дојде и до 3 тутула.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.674
Епа тогај по таа логика Ферари нема да биде шампион во конструктори се додека вози Алонсо за нив. Маса не го ни рачунам дека е возач више.
Неможе еден тим да зависи само од еден возач ..

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Епа тогај по таа логика Ферари нема да биде шампион во конструктори се додека вози Алонсо за нив. Маса не го ни рачунам дека е возач више.
Неможе еден тим да зависи само од еден возач ..
Ако го земат Вебер што е многу солиден и искусен возач нема да зависат само од еден возач во конструктори,Вебер ке лапа јаки поени а Алонсо ке си тепа.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.674
Ако го земат Вебер што е многу солиден и искусен возач нема да зависат само од еден возач во конструктори,Вебер ке лапа јаки поени а Алонсо ке си тепа.
Може и тоа али друго ми беше муабетот. Несмее Алонсо да се прае дека е бог, имало и ќе има пак подобри возачи од него,за Ферари навијам од дете ама тим како Ферари несмее да допушти цела слобода да ја има само еден возач. Донеси уште еден појак возач било Вебер Фетел или Батон, ама остај ги нека се јадат на патека, и стоп на тимски наредби ..

Kajgana Shop

На врв Bottom